• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.02.2018

17:25

"DELIJE" SU STRAŠNE, ALI SADA ĆE NAVIJAČI BITI UZ NAS! Napadač CSKA ubeđen u pobedu protiv Zvezde!

Fudbal

"DELIJE" SU STRAŠNE, ALI SADA ĆE NAVIJAČI BITI UZ NAS! Napadač CSKA ubeđen u pobedu protiv Zvezde!

Podeli vest

Napadač CSKA Vitinjo pred revanš meč sa Crvenom zvezdom (sreda, 18.00) u Ligi Evrope, veruje da će "armejci" u Moskvi izboriti prolazak u osmini finala, s obzirom na to da je u Beogradu pre nedelju dana bilo 0:0

- Mislim da je rezultat iz prvog meča dobar za nas. Domaćin je bio agresivan, imao je strašnu podršku sa tribina, ali smo osujetili njihove kontranapade i držali meč pod kontrolom. Navijači su ih gurali napred, atmosfera je bila luda. Ali, uspeli smo da ih zaustavimo, a Akinfejev je bio sjajan na golu - kazao je za Sport-express Vitinjo.

Ovog puta će Moskovljani igrati na krilima navijača. 

- Znamo da moramo da pobedimo. Sada ćemo mi imati navijače na svojoj strani, koji će nas gurati napred, do naredne runde takmičenja. Igraćemo svoju igru i čekati šansu, striktno ćemo raditi ono što trener bude tražio od nas - poručio je Vitinjo. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija