• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. S.

23.02.2018

16:27

SUPERLIGA NE HAJE ZA DOGOVOR ZVEZDE I SPARTAKA: Mora da se igra, neka srede teren!

Fudbal

SUPERLIGA NE HAJE ZA DOGOVOR ZVEZDE I SPARTAKA: Mora da se igra, neka srede teren!

Podeli vest

Direktor Superlige Vladimir Bulatović istakao je da ne može unapred da se odloži utakmica i da će se meč između Spartaka i Crvene zvezde, koji je na programu u nedelju od 13 časova, igrati

Subotičani su zbog lošeg stanja terena tražili da se utakmica odloži, a iz Zvezde su se saglasili sa tim zahtevom.

Međutim, rukovodstvo Superlige ne mari mnogo za dogovor dva kluba.

- Neću unapred dozvoliti da se odlaže utakmica. Moraće da se igra. Jedino postoji opcija da je odloži glavni sudija neposredno pre početka utakmice ako proceni da uslovi za igranje nisu prihvatljivi - rekao je Bulatović za informer i dodao:

- Smatram da imaju dovoljno vremena da pripreme teren. Uostalom, i ako dođe do odlaganja, mogu da ga dobiju za 24 časa, a oni neka procene isplati li im se da igraju u ponedeljak, pa opet u sredu - istakao je direktor takmičenja. 

(FOTO) KALJUGA U SUBOTICI! Spartak tražio odlaganje, Zvezda pristala! Čeka se Zajednica Superligaša




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Navijac

pre 6 godina

Imaju jos 40 sati pa zasto do tada ne mogu da "srede" teren ?

crni

pre 6 godina

Ljudi, gospodin Bulatovic mora u Suboticu, tamo je padao sneg , oko 20 cm, teren je inace los, Velika kolicina vode koju teren ne moze ``upiti``.Ucene oko ponedeljka su maliciozne.Najbolje da Spartak preda mec da Vlado bude zadovoljan.Tako je namestio Spartak protv Macve da igraju po snegu u nemogucim uslovima iako je 3 utakmice odlozio zbog nevremena. Bravo Vlado.Uzmi auto i idi u Suboticu pa onda donesi odluku u korist Radnickog iz Nisa.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija