• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.02.2018

21:46

NIŠLIJE DIŽU BUNU: Da li smo uzdrmali komfor beogradske "tramvaj lige"?

Fudbal

NIŠLIJE DIŽU BUNU: Da li smo uzdrmali komfor beogradske "tramvaj lige"?

Podeli vest

Fudbalski klub Radnički i trener Boban Dmitrović odgovorili su šefu stručnog štaba Čukaričkog Nenadu Lalatoviću koji je izjavio da su Nišlije, uz Crvenu zvezdu i Partizan obezbedili izlazak na medjunarodnu scenu

Lalatović je ranije izjavio je da su tri ekipe - Zvezda, Partizan i Radnički "sigurni putnici" u Evropu i da se medju velikom konkurencijom traži četvrta ekipa.

- Očigledno je da nekome u Beogradu smeta jak Radnički i ne samo Radnički, već bilo ko spreman da na terenu ugrozi beogradske 'kombinacije', koje godinama unazad urušavaju srpski fudbal. Da li je naš greh što smo im poremetili dogovore i koncepcije? Da li je naša greška što smo napravili kvalitetnu ekipu i stvorili uslove da i Niš konačno vidi evropske utakmice? Da li je Radnički uzdrmao komfor beogradske "tramvaj lige", u kojoj je godinama morao da zaboravi bodove još na naplatnoj rampi Nais - rekao je Dmitrović za klupski sajt.

Radnički je u seriji od šest uzastopnih pobeda u Super ligi i trenutno je na trećoj poziciji sa 42 boda, jednim više od Čukaričkog.

- Da li to Radnički poštenom borbom zauzima nečije unapred osvojeno treće mesto, pa ga sada treba provući kroz medijsko blato i pokvariti mu atmosferu pred niz značajnih mečeva. Treće mesto i 42 boda Radnički je osvojio mukotrpnim radom i zalaganjem stručnog štaba i samih fudbalera na terenu - istakao je trener Nišlija.

On je naglasio da je bolji plasman njegovog tima na tabeli Super lige "posledica dirketnih mečeva dva tima", u kojima je Radnički ostvario pobedu i jedan remi.

- Jasno je da nam sledi i okršaj u plej-ofu, pa će imati još jednu priliku da pokažu da su 'kvalitetniji' od nas - rekao je Dmitrović.

Trener Radničkog je dodao da izuzetno poštuje Lalatovića, za kog smatra da je "najtalentovanijih stručnjaka u Srbiji".

- U nadi da će nas svi beogradski dušebrižnici ostaviti na miru da živimo svoj san, poručujemo im da prvenstvo još traje i da imaju dovoljno vremena da nas nadigraju na terenu i dokažu da to famozno treće mesto pripada njima - piše u saopštenju Radničkog.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17