• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.02.2018

17:26

(VIDEO) BUNDESLIGA: Bajern zaribao kod kuće, Jović nije pomogao Ajntrahtu!

Fudbal

(VIDEO) BUNDESLIGA: Bajern zaribao kod kuće, Jović nije pomogao Ajntrahtu!

Podeli vest

Bajern je zakazao pred svojim navijačima u 24. kolu Bundeslige, odigrao je samo 0:0 protiv Herte

Bavarci su okončali niz od deset vezanih pobeda u domaćem šampionatu. Nije da nisu iali šansu da dođu do nova tri boda, imali su 16 šuteva u gol, gosti samo pet. Međutim, ispromašivali su se Lovandovski i Riberi, posebno Poljak, kome je golman Herte zaustavio tri sjajna šuta.

Ajntraht je poražen od Štutgarta sa 1:0 posle dve vezane pobede u Bundesligi. Gaćinović je odigrao ce meč, dok je Luka Jović ušao sa klupe u 65. minutu utakmice, ali nije mogao da pomogne svom timu da izbegne poraz. 

Borusija Menhengledbah je posle četiri vezana poreza upisala pobedu. Dobila je kao gost Hanover pogotkom Kramera u 72. minutu utakmice. 

BUNDESLIGA


24. kolo

Petak
Majnc - Volfsburg 1:1 (1:1)
(brekalo 6 - Muto 44)

Subota
Bajern - Herta 0:0
Hanover - M'gladbah 0:1 (0:0)(Mramer 72)

Hofenhajm - Frajburg 1:1 (0:0)(Kramarić 57 - Peterson 66pen)

Štutgart - Ajntraht 1:0 (1:0)(Tomi 13)

Verder - Hamburg 1:0 (0:0)
(Van Drongelen 86ag)

Nedelja
Leverkuzen - Šalke 15.30
Lajpcig - Keln 18.00

Ponedeljak
Dortmund - Augzburg 20.30

Tabela: 





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija