• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.02.2018

10:18

(VIDEO) PRVO SE VREĐALI, PA SE GRLILI! Pogledajte okršaj Kolarova i Gatuza!

Fudbal

(VIDEO) PRVO SE VREĐALI, PA SE GRLILI! Pogledajte okršaj Kolarova i Gatuza!

Podeli vest

Derbi kola u Italiji imao je i epizodu u kojoj su učestvovali srpski fudbaler iz Rome Aleksandar Kolarov i trener Milana Đenaro Gatuzo, koji su se vređali kraj aut linije

Sukob se dogodio sredinom prvog poluvremena, kada je Kolarov prigovorio igraču Milana Kalabriji zbog jednog preoštrog starta.

Pošto se sve dogodilo ispred Gatuza, on se umešao i rekao Kolarovu:

- Išutiraću te u zadnjicu, idi igraj fudbal!

Kolarov mu nije ostao dužan, pa je sudija morao da ih smiruje, da bi se međusobno vređanje nastavilo i posle toga.

Međutim, sve je to završeno onog momenta kada je sudija odsvirao kraj. Gatuzo je pružio ruku Kolarovu, koji je pritrčao i zagrlio trenera Milana.

Utakmicu je dobio Milan sa 2:0 usred Rima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija