• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2018

14:08

VELIKA ISTRAGA U ŠPANIJI: 36 igrača na ispitivanju zbog nameštanja!

Fudbal

VELIKA ISTRAGA U ŠPANIJI: 36 igrača na ispitivanju zbog nameštanja!

Podeli vest

Velika istraga je u toku u Španiji zbog sumnje da je nameštena utakmica iz proleća 2011. godine i čak 36 fudbalera će biti ispitano

Reč je o utakmici između Levantea i Saragose iz maja 2011. godine, koji su dobili gosti sa 2:1 i sa ta tri boda ostali u prvoj ligi.

Još tada se sumnjalo da je utakmica nameštena, u narednim godinama je pokrenuta istraga, nekoliko fudbalera je ispitano, ali se činilo da je sve stalo, bez rezultata.

Međutim, po informacijama iz Španije, koje prenose svetski sajtovi, istraga je izgleda dovedena blizu kraja i narednih dana će ponovo ispitani svi igrači koji su bili u protokolu za taj meč.

Tu je i nekoliko igrača koji su napravili ozbiljne karijere, kao što je Ander Erera iz Mančester junajteda ili Gabi, koji je sada u Atletiku iz Madrida, ali i srpski fudbaler Ivan Obradović, koji je taj meč odgledao sa klupe Saragose.

Fudbalski savez Španije zahteva maksimalne kazne za sve, ako se dokaže da je utakmica bila nameštena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija