• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.02.2018

10:01

ZVEZDA NA RAČUN FSS MORA DA UPLATI 110.000 EVRA! Crveno-beli procenat od Boaćija plaćaju Savezu!

Fudbal

ZVEZDA NA RAČUN FSS MORA DA UPLATI 110.000 EVRA! Crveno-beli procenat od Boaćija plaćaju Savezu!

Podeli vest

Transferu napadača Ričmonda Boaćija u kineski Đangsu obradovali su se i u Fudbalskom savezu Srbije

Naime, kako piše Kurir, FSS će od prodaje napadača uzeti nadoknadu od dva odsto za inostrani transfer, a u skladu sa pravilnikom koji je uveo predsednik Saveza Slaviša Kokeza.

Novac od Boaćija trebalo bi da bude uplaćen tokom narednih nekoliko dana, a prioritet je isplata novca fudbalerima i stručnom štabu kojima klub duguje tri mesečne zarade

S obzirom na to da je kineski Đangsu platio napadača iz Gane 5,5 miliona, Crvena zvezda bi na račun FSS od te sume trebalo da prosledi 110.000 evra. Zvezdi će od ukupnog transfera pripasti nešto manje od pet miliona, jer 10 odsto ide Boaćiju, odnosno 550.000. Takav je dogovor postignut letos kada je Boaći bio slobodan igrač, imao je punude, ali je ipak ostao u Zvezdi, uz pomenutu klauzulu u ugovoru. 

Novac od Boaćija trebalo bi da bude uplaćen tokom narednih nekoliko dana, a prioritet je isplata novca fudbalerima i stručnom štabu kojima klub duguje tri mesečne zarade. Takođe, Crvena zvezda mora da plati 500.000 evra ruskom Amkaru za transfer Branka Jovičića, dok Tuluzu sleduje deo rata ugovorenih za isplatu transfera Aleksandra Pešića vrednog 750.000 evra.

I Olimpijakos očekuje prvu ratu od 250.000 evra za El Fardu Bena, za kojeg će Crvena zvezda na leto platiti isto toliko. Novac čeka i subotički Spartak kome je klub iz Ljutice Bogdana dužan da isplati 220.000 evra za Stefana Hajdina.

GOTOVO JE - BOAĆI JE "KINEZ"! Zvezdin špic u Milanu potpisao za Đangsu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija