• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2018

10:25

DŽEKO ZA ISTORIJU! Napadač Rome uradio nešto što niko nije!

Fudbal

DŽEKO ZA ISTORIJU! Napadač Rome uradio nešto što niko nije!

Podeli vest

Napadač Rome Edin Džeko predvodio je svoj tim do pobede protiv Napolija (4:2) i upisao se u anale svetskog fudbala

Reprezentativac Bosne i Hercegovine se u Napulju dva puta upisao u strelce i stigao do brojke od 50 golova u prvenstvu Italije, a ujedno je postao prvi igrač ikada sa najmanje 50 pogodaka u tri od pet najboljih liga sveta.

Džeko je golgeterski niz počeo u dresu nemačkog Volfsburga za koji je zabeležio 66 golova, a trag je ostavio i u Premijer ligi. On je za Mančester siti postigao 50 pogodaka, a trenutno je na istom učinku i u dresu "vučice".

Roma je trenutno treća na tabeli sa bodom više od gradskog rivala Lacija.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 6 godina

A kad je počeo da trenira u Sarajevskom Želji, bio mršav i visok, podsmevali se sa njim i govorili da ide na basket i jedini koji je rekao da će biti uspešan fudbaler i ko ga je pogurao je bio tadašnji trener mladih, legendarni Nikola Nikić.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija