• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

04.03.2018

13:21

STANKOVIĆ OTKRIO NAJTEŽI TRENUTAK U KARIJERI: Poraz u Južnoj Africi me i dalje proganja!

Fudbal

STANKOVIĆ OTKRIO NAJTEŽI TRENUTAK U KARIJERI: Poraz u Južnoj Africi me i dalje proganja!

Podeli vest

Bivši kapiten naše fudbalske reprezentacije Dejan Stanković priznao je da mu je poraz od Australije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi najbolniji trenutak u karijeri

Srbija je pod vođstvom Radomira Antića 2010. godine završila Mundijal u grupnoj fazi iako je pobedila Nemačku, ali su porazi od Gane i Australije koštali "orlove" prolaza dalje.

- Pamtiću poraz od Australije u Južnoj Africi jer je to jedina utakmica u mojoj karijeri koju bih želeo sutra opet da odigram i da promenim rezultat. To mi je definitivno najbolnija tačka karijere. Ima i mnogo lepih uspomena, mnogo utakmica poput one sa Rumunijom kad smo se plasirali na Mundijal, pa utakmica s Nemačkom u Africi. Dosta je uspomena, hvala bogu - rekao je Stanković za Kurir i dodao:

Mundijal u Južnoj Africi je bila šansa generacije. Imali smo kvalitet, atmosferu, odličnog trenera, sve...Dejan Stanković

- Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi je prelepa uspomena, ali i Mundijal za kojim najviše žalim. To nam je bila šansa generacije. Imali smo kvalitet, atmosferu, odličnog trenera, sve. Nedostajalo je samo malo sportske sreće na tom meču s Australijom, na kojem smo odigrali najbolje poluvreme te generacije, ali nismo ga naplatili - objasnio je rekorder po broju utakmica u nacionalnom dresu.

On nije želeo da savetuje selektora Srbije Mladena Krstajića pred Svetko prvenstvo.

- Ništa mu ne bih poručio što on već ne zna. On je trener, ne ja. Ima veliko iskustvo iz karijere i siguran sam da neće pogrešiti - poručio je Stanković.

Legendarni fudbaler je imao samo rečvi hvale za Crvenu zvezdu, koja je posle 25 godina prezimila u Evropi.

- Čestitke Milojeviću i igračima, zaista su uradili mnogo za Crvenu zvezdu. Ni moja generacija, ni mnoge druge nisu uspele da prezime u Evropi, od one 1992. godine i mečeva sa Sampdorijom, Panatinaikosom i Anderlehtom. Pratio sam sve utakmice, neke i uživo. Verujem da su napravili dobar put za budućnost kluba - istakao je Stanković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija