• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2018

22:39

(VIDEO) MESI REŠIO ŠAMPIONSKU TRKU! Atletiko na kolenima pred Barselonom!

Fudbal

(VIDEO) MESI REŠIO ŠAMPIONSKU TRKU! Atletiko na kolenima pred Barselonom!

Podeli vest

Pogotkom Lionela Mesija Barselona je na "Nou Kampu" savlada Atletiko Madrid 1:0 pa je tako Argentinac verovatno rešio pitanje šampiona Španije

Argentinac je Jana Oblaka matirao u 26. minutu pogotkom iz slobodnog udarca.

Bio je ovo 600. gol Mesija u karijeri , a majstoriju omalenog Argentinca nije uspeo da zaustavi čak na slovenački čuvar mreže, koji je samo paradom ulepšao pogodak. 

Barselona posle 27. kola ima 69 bodova, osam više od drugoplasiranog Atletika, koji će teško do kraja šampionata zaustaviti Katalonce u pohodu na šampionsku titulu.

Barselona je od prvog minuta kontrolisala dešavanja na terenu, nije dozvolila Madriđanima nijednu šansu ispred gola Ter Štegena.

U drugih 45 minuta pošti su bili u minudu "jorgandžije" su krenule agresivnije na gol Barse, ali nisu uspele izbiljnije da priprete golmanu Ter Štegenu. U finišu su Buskets i Suarez mogli totalno da dotuku Madriđane, ali nije bilo promene rezultata. 

Fudbaleri Valensiju savladali su pred svojim navijačima Beti sa 2:0. "Slepi miševi" nakon 27. kola čuvaju četvrtu poziciju koja vodi u Ligu šampiona, trećeplasirani Real im beži samo bod, dok su od pratioca Sevilje daleko osam  bodova.

Rodrigo je u 23. minutu obradovao navijače Valesnije, dok je meč rešio Zaza u drugog minutu drugog poluvremena. 


PRIMERA

27. kolo

Nedelja
Levante - Espanjol 1:1 (1:0)
(Morales 56p - Baptistao 91)

Barselona - Atletiko Madrid 1:0 (1:0)
(Mesi 26)

Sosijedad - Alaves 2:1 (2:1)(Moreno 6m Iljaramendi 11 - Pedraza 36)

Valensija - Betis 2:0 (1:0)
(Rodrigo 23, Zaza 47)

Subota
Viljareal - Đirona 0:2 (0:1)(Stuani 16, Lozano 80)

Sevilja - Bilbao 2:0 (2:0)(Murijel 27, Vaskez 35)

La Korunja - Eibar  1:1 (1:1)(Dmitrović 33ag - Inui 11)

Leganes - Malaga 2:0 (0:0)(Eraso 55, Amrabat 62)

Real Madrid - Hetafe 3:1 (2:1)(Bejl 24, ROnaldo 45, 78 - Portiljo 65)

Ponedeljak
Selta - Las Palmas 21.00




Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija