• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Diario Gol

05.03.2018

12:32

UMTITI SE DOGOVORIO SA MANČESTEROM, Mesi zbog toga poludeo!

Fudbal

UMTITI SE DOGOVORIO SA MANČESTEROM, Mesi zbog toga poludeo!

Podeli vest

Najbolji igrač Barselone Lionel Mesi poludeo je kada je čuo da će jedan od nezamenjivih startera u ekipi, Samjuel Umtiti, najverovatnije na leto preći u Mančester junajted

Umtitiju je nezadovoljan platom u Barseloni, pa je dogovorio svoje uslove sa Mančester junajtedom da na leto pređe na "Old Traford".

To je razbesnelo Lionela Mesija, ali i Đerara Pikea, koji smatraju da su čelnici kluba potpuno pasivno posmatrali kako im iz kluba odlazi jedan od vodećih igrača i koji ništa nisu učinili da probaju da ga zadrže, piše Diario Gol.

Tek posle Mesijevih i Pikeovih kritika, prvi čovek Barselone Bartomeu rešio je da krene u akciju i u pregovore sa Umtitijem, koji po ugovoru zarađuje 80.000 evra nedeljno. 

Pitanje je da li je sada kasno da ubedi Francuza da ostane na "Nou Kampu" pod daleko boljim uslovima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija