• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.03.2018

13:13

MA, KAKAV NJUKASL, FULAM JE ZAKON! Mitroviću se ne vraća kod Beniteza

Fudbal

MA, KAKAV NJUKASL, FULAM JE ZAKON! Mitroviću se ne vraća kod Beniteza

Podeli vest

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović rekao je engleskim medijima da mu je u Fulama neuporedivo lepše za igru nego u Njukaslu

Mitrović je dodao da se u Njukaslu previše igra bazira na taktičkom nadmudrivanju, dok se u Fulamu igra pravi fudbal.

- Potpuno je drugačije u Fulamu nego u Njukaslu. Ovde igrači mnogo više uživaju u fudbalu. Tamo se sve zasnivalo na igri na rezultat, previše je taktike za moj ukus. Ovde u Fulamu igramo da postignemo gol više od protivnika - rekao je Mitrović.

On je prošle sezone izborio sa "svrakama" povratak u Premijer ligu, a nada se da će ove ponoviti taj uspeh sa Fulamom.

- Pratio sam "kolibare" i prošle sezone, igrali su najlepši fudbal u Čempionšipu, bilo je pravo uživanje gledati ih. Nadam se da ću i sa njima proći u Premijer ligu - istakao je Mitrović, koji je na poslednje tri utakmice u novom klubu postigao tri gola.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija