• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf rs

06.03.2018

07:28

(VIDEO) JEDAN IGRAČ JUNAJTEDA NIJE TRČAO KA MATIĆU POSLE GOLČINE! Evo kako je reagovao Lukaku!

Fudbal

(VIDEO) JEDAN IGRAČ JUNAJTEDA NIJE TRČAO KA MATIĆU POSLE GOLČINE! Evo kako je reagovao Lukaku!

Podeli vest

Spektakularan pogodak srpskog reprezentativca doveo je sve igrače "Crvenih đavola" u stanje potpune ekstaze

Nemanja Matić je junak Mančester junajteda, pošto je u pravoj triler utakmici spektakularnim golom u sudijskoj nadoknadi doneo tri boda Crvenim đavolima. Bio je to fenomenalan gol, koji je njegov prvenac za klub sa Old Traforda, a doneo je potpuni preokret na Selhurst parku, gde je Junajted gubio sa 2:0 od 48. minuta.

Tanjug/AP

Očekivano, posle Matićeve golčine za 3:2 svi su pojurili u pravcu Srbina, osim jednog igrača! 

Romelu Lukaku je samo pao na kolena, podigao ruke ka nebu da zahvali Bogu, a zatim je počeo od sreće da udara rukama po travi.


Gol Matića doveo je sve igrače, stručni štab i navijače u stanje potpune ekstaze, a možda je kod Lukakua to bilo najziraženije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija