• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2018

16:56

SITI JE NULA U POREĐENJU S BARSOM! Pep o poređenju Katalonaca i "građana"!

Fudbal

SITI JE NULA U POREĐENJU S BARSOM! Pep o poređenju Katalonaca i "građana"!

Podeli vest

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola istakao je da "građani" ne mogu da se porede sa Barselonom i da je njegov sadašnji klub "nula" u odnosu na španskog giganta

Pred Sitijem je revanš meč osmione finala Lige šampiona protiv Bazela, a ekipa Pepa Gvariole je praktično već prošla dalje jer je prvi meč u Švajcarskoj dobila sa 4:0.

Novinare na Ostrvu je zanimlo koliko su "građani", koji ove sezone dominiraju Premijer ligi blizu nivoa Barselone koja je pod vođstvo Gvardiole osvojila dve Lige šampiona.

- Igrači su potpuno drugačiji, oni imaju fudbalere koji su u prošlosti osvojili dosta toga. Mi smo nula. Većina nas u Mančester sitiju. Možemo da kažemo da smo osvojili jedan trofej do sada, ali ne možemo da se poredimo s Barsom. To na kraju krajeva nije ni dobro - rekao je Gvardiola i dodao:

- Barsa je klub koji je dominirao u prošloj dekadi, kroz 15-20 godina sa različitim trenerima i igračima. Svake godine osvojili su neki trofej, a mi smo prošle nedelje tek prvi pehar. Da bismo prišli takvom klubu, moramo da osvajamo trofeje nekoliko godina u dugom vremenskom periodu. To je formula - poručio je trofejni trener.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija