• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Arena

07.03.2018

20:02

OSRAMOĆENA JE VOJVODINA, OSRAMOĆEN SAM JA, MOJI MOMCI... Stolica kipti od besa posle Zvezde!

Fudbal

OSRAMOĆENA JE VOJVODINA, OSRAMOĆEN SAM JA, MOJI MOMCI... Stolica kipti od besa posle Zvezde!

Podeli vest

Ilija Stolica, trener Vojvodne, grmeo je od nezadovoljstva posle poraza od Crvene zvezde (2:1)

Meč je rešen u 84. minutu golom rezerviste Bena iz penala koji je Šegrt dosudio posle duela Mesarovića i Radonjića u kaznenom prostoru Vojvodine.

- Osramoćena je Vojvodina za svoj 104. rođendan, osramoćen sam ja kao trener, svi moji momci su osramoćeni. Ništa drugo ne bih hteo da kometarišem. O fudbalu, igri, neću da pričam, ispašću smešan. Samo napred - rekao je Ilija Stolica, trener Vojvodine.

Ovo je bilo sve što je Stolica rekao posle meča, jer kako je preneo SOS kanal nije došao na konferenciju za medije nakon utakmice.

(FOTO/VIDEO) SUMNJIV PENAL ZVEZDU OSTAVIO NA +14! Prvenac Bena sa kreča u crveno-belom dresu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vladimir

pre 6 godina

Trenercic koji je umislio da je nesto vazan u fudbalu komentarise o sramoti. Samo jedan mec prosle godine je od tebe napravio trenera, a mi izgubili trofej i sada mislis da ces uvek protiv Zvezde da guras svoj klub. Ne moze.

AS

pre 6 godina

U KOJEM GOD DA SI KLUBU TI SI UVEK NEZADOVOLJAN, SVI SU PROTIV TEBE.

Žarkov Dragan

pre 6 godina

Ako sada komentariše tako besno Ilija Stolica ovu utakmicu što se ne seti prošlo prvenstvo kada je pobedio Zvezdu a sa Partizanom igrao kukavički da bi im dao titulu!I to mu se sada vratilo ima Boga.

Negde u Banatu

pre 6 godina

A još vas boli to od prošle godine...bojite se i na plus 14!Traume i kompleksi su čudo!

22

pre 6 godina

Jel sa ovom izjavom pokusavas da se nametnes za novog trenera Partizana?!

slobo

pre 6 godina

Po svim pravilima fudbalske igre penal je potpuno ispravno dosudjen. Vidi se da je igrac Zvezde udaren po nogama u sesnaestercu. Jednostavno ovo je bio penal pa da li se to nekome svidja ili ne to je vec visa politika.

Borac rs

pre 6 godina

ZAO NJEMU STO PARYIZAN NEMOZ BITI I PRVI. GLUMI NEKOG TRENERA A NIKAKAV NI COVJEL NI TRENER.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17