• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Marca

07.03.2018

21:25

MOLE BOGA DA ĐUKIĆ DOBIJE OTKAZ! Španci nude posao treneru Partizana!

Fudbal

MOLE BOGA DA ĐUKIĆ DOBIJE OTKAZ! Španci nude posao treneru Partizana!

Podeli vest

Trener Partizana Miroslav Đukić glavni je kandidat za novog trenera Valjadolida, prenosi španska  Marka

Đukić je već vodio Valjadolid, a čelnici španskog drugoligaša žele da ga vrate i pomno prate situaciju u Partizanu. 

Čelnic Valjadolida isčekuju šta će se desiti po pitanju Đukićevog statusa u Partizanu, pošto je blizu otkaza, kako bi ekspresno reagovali i ponovo ga angažovali. 

Valjadolid je trenutno tri boda od zone plej-ofa za popunu La Lige, a čelnici kluba veruju da bi Đukić mogao da uvede ekipu u plej-of, zatim i u elitu, što mu je već pošlo za rukom 2013. godine. 

S, druge strane zbog loših rezultata, Đukić je na izlaznim vratima iz Humske, pitanje je samo da li će otići pre ili nakon što se završi prvenstvo. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 6 godina

Oni garant nece da udju u prvu ligu, pa traze proverenog trenera koji ce da uprapasti ugru.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija