• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.03.2018

00:17

POBEDA ZA PREMINULOG PRIJATELJA! Kjelini trijumf posvetio Astoriju!

Fudbal

POBEDA ZA PREMINULOG PRIJATELJA! Kjelini trijumf posvetio Astoriju!

Podeli vest

Kada su ih svi otpisali, fudbaleri Juventusa su pokazali koliko su jaki i izborili su četvrtfinale Lige šampiona preko Totenhema (2:1)

Totenhem je vodio od 39. minuta, međutim, usledio je brzopotezni preokret, za samo tri minuta, gosti su postigli dva gola, u 64. Gonzalo Iguain, u 67. Paulo Dibala. 

- Mi smo sposobni da igramo očajno 50 minuta i potom preokrenemo. U određenom  trenutku samo samo počeli da igramo. Mučili smo se i imali sreće u 90. minuti kada je Kejn pogodio stativu, ali treba imati i sreće. Juventus je pokazao da je jak - rekao je  desni bek Juventusa, Andrea Barzalji.

Đorđo Kjelini pobedu je posvetio preminulom prijatelju igraču Fiorentine Davideu Astoriju.

-  Naš život ide dalje, ali kada zavorite oči i setite se svoje ćerke i šta se dogodilo njemu, teško je to prihvatiti. Posvetiti mu pobedu bilo bi prejednostavno, nadamo se da ćemo nastaviti njegovim putem u reprezentaciji - kazao je Kjelini.

Gonzalo Iguan je jedan gol dao a drugi namestio.

- Težak meč, Totenhem je ekipa koja uvek daje sve od sebe, igra agresivno. Ali, egleski timovi vam uvek ostave prostora pozadi, daju vam priliku, što smo morali da iskoristimo. Nije bilo lako, ali ponosan sam na saigrače - kazao je Iguain. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija