• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

08.03.2018

09:19

"LALE" BESNE ZBOG PENALA: Šegrt namerno pomogao Zvezdi! Igrači plakali u svlačionici!

Fudbal

"LALE" BESNE ZBOG PENALA: Šegrt namerno pomogao Zvezdi! Igrači plakali u svlačionici!

Podeli vest

Bura u Novom Sadu zbog poraza s penala od Crvene zvezde se ne stišava, a Novosađani optužuju sudiju Jovana Šegrta da je režirao rezultat utakmice (2:1)

Sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić je dodao da su fudbaleri novosadskog tima plakali u svlačionici, ogorčeni zbog sudijske odluke da pokaže na penal za Zvezdu u 84. minutu.

Ne znam šta igračima da kažem. U svlačionici su svi redom plakali zbog onog što su doživeli od sudije Šegrta. Kako da ih utešim? Kako da ih zaštitim od sudijske samovolje? Ništa inače ne pomaže, ovo je sve režirao i završio Jovan Šegrt - poručio je Drakulić u razgovoru za Žurnal.

On je istakao da je sudija namerno pomogao Crvenoj zvezdi da osvoji tri boda na "Karađorđu".

Kakav je ovaj naš fudbal? Kome ovo treba? I zašto? Vojvodina je u derbiju bila žrtva jednog čoveka i njegove namere da pomogne Crvenoj zvezdi. I ovo malo publike što dolazi na naše superligaške utakmice - odustaće, jer ovakve stvari kao što su se desile u derbiju na Karađorđu su i protiv fudbala i protiv gledalaca - besneo je Saša Drakulić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RS K VAROS

pre 6 godina

GDJE SI SADA TERZICU ISVI VI IZ UPRAVE ZASTO SE NE OGLASAVATE MA OVO JE STVARNO NEVIDENA BRUKA ZAR IM JE TO POTREBNO A MOZDA NISAM U PRAVU MOZDA SU IM BODOVI PRIJEKO POTREBNI ZBOG OVAKVIH SUDIJA SE NE IDU GLEDATI UTAKMICE DOKLE VISE

Darko pfc

pre 6 godina

Grobar sam i ne volim rome ali realno ako je protiv Zemuna sviran onaj penal oda je ovaj cist kao suza vidi se kontakt nad igracem Zvezde.

Acaxxx

pre 6 godina

Sto placete?Odbili ste strane sudije.Treba da ispadnete iz lige.

stoki

pre 6 godina

svaku utakmicu zvezda ima penal, igraca vise ili neku namestaljku, teba napraviti miks svih ujdurma i poslati uefi...

AS

pre 6 godina

PA LALE, PENAL JE BIO. NEGO ŠTA JE BILO U 26.MINUTU? BORJAN JE ISPUCAO LOPTU RODIĆU KOJI JE SAM IZAŠAO PREMA GOLU ROCKOVA A SUDIJA MAHAO NEPOSTOJEĆI OFSAJD. DA SUDIJA NIJE OŠTETIO ZVEZDU I DA SMO TADA POVELI 2:0 KAKO BI DALJE TEKLA UTAKMICA? AJMO MALO O TOME.

Laki

pre 6 godina

Gde se izgubi objektivnost onoga koji gubi. Gledate snimak i tvrdite da penal nije postojao. Svaka vam čast na sportskoj kulturi.

Milan

pre 6 godina

Lepo receno u tekstu..... Kome ovo treba????? Kome ovo ide u korist???? Vreme je za promene, drasticne promene......... Pa od 91, nema smisla nas fudbal....dokle vise Beogradski blizanci da imaju privilegije, u svakom smislu( finansijskom, sudijskom, od strane FSS). Igra se fudbal i u ostalim mestima u Srbiji.....

POPE

pre 6 godina

Ja cu ti reci sta da uradis.Naredis treneru da nauci igrace da ne prave ovako glupe faulove u sesnajstercu.Jer vas igrac nije uopste morao da startuje na igraca bez lopte.

POPE

pre 6 godina

I ja sam besan sto je svirao sudija nepostojeci ofsajd jer bi bilo 2:0 za Zvezdu i izbegao bi se ovaj cirkus oko penala.

POPE

pre 6 godina

I ja sam besan sto je svirao sudija nepostojeci ofsajd jer bi bilo 2:0 za Zvezdu i izbegao bi se ovaj cirkus oko penala.

Dejan

pre 6 godina

Sudiju za uvo i mars iz fudbala...ovo je bruka i sramota za fudbal..

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija