• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.03.2018

22:46

(VIDEO) LIGA EVROPE: Sergej asistirao, ali se nije radovao, Lajpcig slomio Zenit, a Sporting tukao Plzen!

Fudbal

(VIDEO) LIGA EVROPE: Sergej asistirao, ali se nije radovao, Lajpcig slomio Zenit, a Sporting tukao Plzen!

Podeli vest

Lacio je u prvom meču osmine finala Lige Evrope odigrali 2:2 sa Dinamom iz Kijeva, Marsej je sa 3:1 dobio Atletik Bilbao, dok je Zenit poražen od Lajpciga na gostovanju 2:1

Kijevljani su napustili Rim izuzetno zadovoljni, ostali su neporaženi, a Laciju su dali dva gola pred revanš utakmicu u Ukrajini.

Gubio je Lacio od Dinama, za samo desetak minuta poništio vođstvo Ukrajinaca i preokrenuo rezultat, ali su gosti na kraju ipak izvukli nerešeno  - 2:2.

Dinamo je poveo golom Cigankova u 52. minutu, a već u 54. ekspresno je Imobile poravnao rezultat na 1:1. Nisu se gosti pošteno oporavili od ovog šoka usledio je novi, Anderson je na asistenciju našeg Sergeja Milinković-Savića preokrenuo na 2:1. Međutim, nisu se Italijani na kraju radovali, jer je Moraeš u 79. postigao fenomenalan gol za 2:2.

Sergej Milinković-Savić je odigrao ceo meč za Lacio, dok je Dušan Basta zamenjen u 74. minutu.

Marsej je pred svojim igračima u prvoj utakmici osmine finala dobio Atletik Bilbao 3:1. 

Okampos i Paje su posle 15 minuta igre Francuzima doneli dva gola viška. Aduric  je sa penala smanjio na 2:1 do kraja poluvremena, ali je Okampos drugim golom na utakmici početkom drugog dela igre postavio konačnih 3:1.

Zenit je na gostovanju Lajpcigu poražen 2:1. Strelci za Nemce bili su Bruma i Verner, ali su gosti u finišu utakmice uspeli bar da ublaže poraz pogotkom Krisita.

Branislav Ivanović odigrao je ceo meč za Zenit.

Montero je sa dva gola doneo pobedu Sportingu protiv Viktorije Plzen - 2:0. Prvi gol postigao je u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena, a rezultat duplirao već u 49. minutu.

LIGA EVROPE

Osmina finala

Milan - Arsenal 0:2 (0:2)
(Mkitarijan 15, Ramzi 90+4)

Atletiko Madrid - Lokomotiva Moskva 2:0 (1:0)(Saul 22, Kosta 47, Koke 90)

Borusija Dortmund - Salzburg 1:2 (0:1)(Širle 62 - Beriša 48p, Beriša 56)

CSKA Moskva - Lion 0:1 (0:0)(Marselo 68)

Lacio - Dinamo Kijev 2:2 (0:0)(Imobile 54, Anderson 62 - Cigankov 52, Moraeš 79)

Olimpik Marsej - Atletik Bilbao 3:1 (2:1)(Okampos 1, 57, Pajet 14 - Aduric 45+3pen)

RB Lajpcig - Zenit 2:1 (0:0)(Bruma 56, Verner 77 - Krišito 86)

Sporting Lisabon - Viktorija Plzen 2:0 (1:0)(Montero 45+1, 49)

(VIDEO) LIGA EVROPE: Arsenal razbio Milan, Dortmund i CSKA u problemu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija