• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.03.2018

12:58

FSS NIJE UPLAŠIO STOLICU: Stojim ponosno iza svake reči!

Fudbal

FSS NIJE UPLAŠIO STOLICU: Stojim ponosno iza svake reči!

Podeli vest

Trener Vojvodine Ilija Stolica kaže da je s ponosom prihvatio kaznu koju mu je izrekao Fudbalski savez Srbije i da i dalje stoji iza svake svoje izgovorene reči

Stolica će morati da plati 200.000 dinara i suspendovan je jednu utakmicu zbog ponašanja na utakmici protiv Mačve, tako da na predstojećem meču protiv Mladosti neće moći da vodi ekipu

- Kaznu ne bih komentarisao, ali mogu da kažem da i dalje stojim iza svake svoje reči. Kazne su sastavni deo ovog posla i svaku kaznu, baš kao i nagradu, prihvatam ponosno, smatram da postupam ispravno i u skladu sa kodeksom na koji me obavezuje profesija - istakao je Ilija Stolica, objavljeno je na sajtu kluba.

Stolica je u sredu veče rekao da su "klub, igrači i on kao trener osramoćeni“, posle odluke Jovana Šegrta da u 83. minutu dosudi jedanaesterac u korist Crvene zvezde, u derbiju 26. kola.

Kazne su sastavni deo ovog posla i svaku kaznu, baš kao i nagradu, prihvatam ponosno, smatram da postupam ispravno i u skladu sa kodeksom na koji me obavezuje profesijaIlija Stolica, trener Vojvodine

Penal je došao samo kao šlag na tortu, nešto što se desilo u sklopu mnogih stvari koje ne smeju da se komentarišu. No, meni je suština igra, a po izveštaju koji sam dobio, posed lopte na tom meču je bio 69 posto u korist Vojvodine i 31 posto u korist Crvene zvezde, pri čemu smo imali mnogo više šansi i udaraca na gol. To je ono čemu bi trebalo da stremimo. Ekipa je pokazala da igrom može da parira i Crvenoj zvezdi i Partizanu, što je najvažnije.

 Trener "laal" kaže da postoje dodatni načini borbe za bolji fudbal u Srbiji.

- Klub je objavio svoj zvaničan stav i borbu sa takvim stvarima moramo da podignemo na viši nivo, a što se tiče nas sportista, iako sam kratko u Novom Sadu, presrećan sam što sam posle tog meča dobio mnogo pohvala od ljudi za ono što smo prikazali. Fudbal se igra za bodove i toga sam potpuno svestan, ali znamo svi da kvalitetna igra, dobar odnos i ispravan stav u ovom trenutku nisu dovoljni za dobar rezultat. Postoji nešto što ne možemo da promenimo, iako ćemo se svi, pa tako i ja, svim silama truditi da to učinimo. Nadam se da će to činiti i mediji, odnosno svi učesnici ovog spektakla koji se zove fudbal - poručio je trener Novosađana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija