• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2018

11:09

DOKAŽITE PARTIZANU DA JE POGREŠIO! Lalatović "loži" bivše crno-bele pred derbi na Banovom brdu

Fudbal

DOKAŽITE PARTIZANU DA JE POGREŠIO! Lalatović "loži" bivše crno-bele pred derbi na Banovom brdu

Podeli vest

Pun je Čukarički bivših fudbalera Partizana, koji nisu u Humskoj dobili pravu šansu da se dokažu, pa trener "brđana" Nenad Lalatović upravo tom kartom motiviše svoje igrače pred nedeljni derbi sa šampionom

Ne krije Lalatović da najviše očekuje od levog beka Miroslava Bogosavca, koji je ponikao u Partizanu, a za kojeg tvrdi da je najbolji igrač na toj poziciji u Srbiji.

- Mislim da je Partizan napravio velike greške. Pogotovo što se tiče Bogosavca, koji je najbolji levi bek u Superligi. Olako su ga pustili. U Čuku je došao kada nije ni igrao u Partizanu i preporodio se ovde. Smatram da svi oni treba da pokažu i dokažu da su u Partizanu napravili grešku. To je jedan dodatni motiv za njih i ubeđen sam da imaju kvalitet da budu makar među 18 igrača u Partizanu - poručio je Lalatović.

On je ulogu favorita pred derbi prepustio Partizanu.

 Partizan i Zvezda su klubovi kojima ne treba pretiti. Gde god da igraju u Superligi, oni su favoriti. Zato tu ulogu favorita i sada prepuštam njima. Sa druge strane, ja verujem u moje momke. Daćemo sve od sebe da probamo da iznenadimo šampiona - istakao je Lalatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija