• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2018

17:12

(VIDEO) BUNDESLIGA: Brutalni Bajern uništio Hamburger, Kačar dao gol posle dve godine!

Fudbal

(VIDEO) BUNDESLIGA: Brutalni Bajern uništio Hamburger, Kačar dao gol posle dve godine!

Podeli vest

Bajern nastavlja da gazi u Bundesligi, a u 26. kolu nadrljao je Hamburger koji je iz Minhena isprećen sa čak šest golova - 6:0

Bio je ovo silovitim Bavarcima 12. trijumf na 13 poslednjih mečeva, uz jedan remi. Bez konkurencije su na prvom mestu sa 66 bodova, dok drugoplasirani Šalke ima 46.

Goleadu domaćina otvorio je  Riberi golom u osmom minutu. Do kraja poluvremena bilo je 3:0, Levandovski je za sedam minuta postigao dva gola i već posle prvog dela pitanje pobednika bilo je rešeno.

Ali, nisu Bavarci stajali ni tokom drugih 45 minuta, nego su igrali kao da je 0:0. Roben je poveo na 4:0, pa se Riberi pobrinuo za petardu. Levandovski je u 86. minutu primašio pebal, ali je novu šansu dobio četiri minuta kasnije pošto je naš Filip Kostić skrivio jedanaesterac, pa je Poljak sa bele tačke stavio tačku na meč. 

Augzburg je u gostima savladao Hanover 3:1, a goste je do pobede pogurao Gojko Kačar, kome je ovo prvi gol nakon dve godine. 

Poveo je Augzburg golom Gregoriča, da bi Sane desetak minuta kasnije izjednačio na 1:1. Međutim, srpski internacionalac je u drugom minutu sudijske nadokande glavom vratio prednost gostima, a Austrijanac u drugom delu overio pobedu. 

Hofenhajm je uspešno nastavio borbu za Evropu, pošto je eklasirao Volfzburg - 3:0 golovima Šulca, Gnarbija i Nohe, dok u Berlinu na meču Herta - Frajburg nije bilo golova.

Borusija iz Menhengladbaha propustila je verovatno poslednju šansu da uhvati priključak sa timovima koji se bore za Ligu šampiona pošto je na "Baj" areni poražena od Leverkuzena sa 2:0. Argentinac Lukas Alario doneo je prednost "aspirindžijama", a u 92. minutu Brant je overio trijumf.


BUNDESLIGA 

26. kolo

Subota

Bajern Minhen - HSV 6:0 (3:0)(Riberi 8, 81, Levandovski 12, 19, 90 Roben 55)

Hofenhajm - Volfsburg 3:0 (1:0)(Šulc 18, Gnarbi 77, Nohe 80 )

Herta - Frajburg 0:0
Hanover - Augzburg 1:3 (1:2)
(Sane 37 - Gregorič 26, 83, Kačar 45+2)

Bajer Leverkuzen - Borusija M. 2:0 (1:0)
(Alario 39, Brant 90+2)

Nedelja

Štutgart - RB Lajpcig 15.30
Borusija Dortmund - Ajntraht 18.00

Ponedjeljak

Verder - Keln 20.30
Petak

Majnc - Šalke 0:1 (0:0)
(Kaliđuri 55)

printscreee





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17