• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.03.2018

11:50

(VIDEO/FOTO) KRIMINAL U GRČKOJ! Posle pretnje pištoljem i poruke "gotov si", sudija priznao gol!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) KRIMINAL U GRČKOJ! Posle pretnje pištoljem i poruke "gotov si", sudija priznao gol!

Podeli vest

Kriminalne scene sa meča PAOK - AEK obišle su čitav svet, kada je predsednik PAOK-a Ivan Savidis ušao na teren sa pištoljem za pojasom kako bi rešio probleme jer im je poništen gol u 90. minutu (0:0), koji je navodno na kraju ipak priznat 

Grci su definitivno zasenili i ono što se dešava u srpskom fudbalu. Taman kada pomislite da ne mogu da budu gori, oni nas demantuju. 

Stadion je eksplodirao nakon pogotka Varele, ali je onda  sudija poništio gol, smatrajući da je jedan igrač crno-belih bio u ofsajdu. To je razbesnelo vlasnika i predsednik solunskog kluba Savidisa pa je uleteo na teren sa pištoljem za pojasom. 

Reuters

Nakon poništenog gola prekinut je derbi pri rezultatu 0:0, a u izvještaj se kako pišu grčki mediji  navodi da je sudija na kraju ipak priznao gol.

Sudija Jorgos Kominis je uz policijsku pratnju napustio stadion, a prethodno je napravljen  kraći izveštaj, u kom je navedeno čak da su sportski direktor Luboš Mihel i Savidis uputili opasne pretnje. Delegat je nakon utakmice u izveštaju naveo: 

- Nasilan upad Ivana Savidisa na teren, u pratnju ličnog obezbeđenja

- Napad Savidisa na Vasilisa Dimitrijadisa iz AEK-a,

- Luboš Mihel je verbalno napao Jorgosa Kominisa, uz reči "Gotov si", posle svega ovoga sam odlučio da uđem u svlačionice jer situacija nije dozvolila da se meč nastavi

- U svlačionici, potpredsednik AEK-a Minas Lisandru mi je rekao da sdu igrači bili preplašeni zbog pištolja, koji sam i ja video

- Posle konsultacija sa asistentima sudija je priznao gol. 

Ako gol bude priznat solunski klub bi pet kola pre kraja prvenstva pretekao AEK i uzeo mu vrh tabele s jednim bodom prednosti. 

Takođe, postoji mogućnost da se prekine prvenstvo, pišu grčki mediji. Zbog dešavanja na stadionu Tumba grčka policija izdala je nalog za hapšenje Savidisa i četiri člana njegovog obezbeđenja, a postoji mogućnost da se zaustavi liga, kao i pre nekoliko godina.


Više će biti poznato posle sastanka ministra sporta Jorgosa Vasilijadisa i premijera Aleksisa Ciprasa.

AP PHOTO




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aca

pre 6 godina

sudija kriv 100% decko nije pipnuo loptu,cist go sto bi rekao onaj na prvom kad je liga sampiona

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija