• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.03.2018

16:35

MITAR ZA MESEC DANA POSKUPEO 10 MILIONA! Njukasl digao cenu srpskom golgeteru

Fudbal

MITAR ZA MESEC DANA POSKUPEO 10 MILIONA! Njukasl digao cenu srpskom golgeteru

Podeli vest

Rukovodstvo Njukasla trlja ruke zbog sjajne forme Aleksandra Mitrovića (23)! Srpski napadač je izvanrednim partijama i golovima za samo mesec dana na pozajmici u Fulamu naterao vlasnike "svraka" da mu podignu cenu za 10 miliona evra

Njukasl je u januaru bio spreman da proda Mitrovića za 12 miliona evra, jer je jesenas uglavnom sedeo na klupi ili nije bio ni u konkurenciji za tim. 

Njegovih sedam pogodaka na prethodnih pet mečeva za Fulam u Čempionšipu povećali su mu vrednost na tržištu na 22 miliona evra. Imajući u vidu da Mitrovića tek očekuje učešće sa Srbijom na Svetskom prvenstvu, nije isključeno da mu cena još poraste.

Platili ga 18 miliona

Jedino menadžer Njukasla Rafael Benitez odbija da prizna da je pogrešio što se odrekao srpskog reprezentativca i nije mu dao veću minutažu. 

Srbin je tenk, mesija, smrtonosan...

Samo mesec dana bilo je dovoljno da navijači Fulama zavole Aleksandra Mitrovića. Posle duela sa Prestonom u subotu srpski napadač je proglašen za zvezdu dana u Čempionšipu, a fanovi londonskog kluba su na zvaničnom Tviter profilu imali priliku da ga opišu u jednoj reči. Bilo je više od 300 komentara, a najzanimljiviji su: "Srbin", "tata", "bogotac", "životinja", "tenk", "mesija", "smrtonosan", "vatra", "heroj"..

- Stvarno mi je drago zbog njega, ali mora se imati u vidu da je te golove dao u Čempionšipu, a ne u Premijer ligi. I mi smo prošle godine bili najbolji u tom rangu, dali smo tada 80 pogodaka, a primili najmanje, tako da ne želim da ljudi sad steknu pogrešnu sliku - naglasio je Španac, pa zatim dodao:

- Mitrović je otišao u januaru, ima pred sobom Svetsko prvenstvo u Rusiji i prilika je tu. Igra veoma dobro sada, možda čak i savršeno. Nadam se da će postići 20 golova, to bi bilo najbolje za sve. I za njega i za nas.

Njukasl je u julu 2015. od Anderlehta kupio Mitrovića za 18 miliona evra, a naš golgeter je od tada na ukupno 68 mečeva postigao 14 pogodaka. Međutim, u prvom delu ove sezone je za crno-bele odigrao samo sedam utakmica, uglavnom je ulazio sa klupe, zbog čega je odlučio da u januaru ode na pozajmicu. Ispostavilo se da je napravio odličan potez.

Jak kao životinja

Navijači Fulama su u transu zbog onoga što Srbin čini na terenu. On je u subotu ponovo bio dvostruki strelac, a ovoga puta je Fulamu doneo trijumf na teškom gostovanju protiv Prestona (2:1).

Izabranici Slaviše Jokanovića trenutno su na četvrtom mestu, koje im donosi plasman u plej-of za ulazak u Premijer ligu, a vezista Tom Kerni najbolje je opisao koliko naš as znači ekipi.

- Mitrović je kao životinja. Neverovatno je jak, videlo se to od prvog dana kada je ušao u svlačionicu. Gladan je uspeha, veliki je borac, a stvara ozbiljne probleme našim rivalima. Mnogo radi za tim i povrh svega postiže golove. On je ono što nam treba da izborimo plasman u Premijer ligu - poručio je Kerni.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija