• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.03.2018

17:42

KARTE LETE KAO KONFETE! Nema više ulaznica za dve utakmice Mundijala

Fudbal

KARTE LETE KAO KONFETE! Nema više ulaznica za dve utakmice Mundijala

Podeli vest

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da su rasprodate ulaznice za dve od 64 utakmice Svetskog prvenstva u Rusiji, uoči nove faze prodaje

Radi se o finalnoj utakmici Mundijala 15. jula na stadionu Lužnjiki, kao i prvom meču na turniru, 16. juna između Argentine i Islanda na stadionu Spartaka u Moskvi.

Kako se navodi, moguće je da će kontigent ulaznica imati Fudbalski savezi Argentine i Islanda, kao i turističke i ugostiteljske agencije.

Nova faza prodaje ulaznica počinje u utorak 13. marta.

FIFA je navela da je od septembra opredelila 1.303.616 ulaznica, kao i da je zadovoljna prodajom karata, 94 dana do početka Mundijala.

Takođe, FIFA je podsetila da, prema zahtevu ruskih vlasti, svaki navijač koji bude prisustvovao utakmicama na Mundijalu mora da ima navijačku ličnu kartu i to će biti zvanični identifikacioni dokument. Navijači su pozvani da se što pre prijave za taj besplatni dokument, čim dobiju imejl o potvrdi rezervacije ulaznice.

Navijači će samo uz ulaznicu i navijačku ličnu kartu moći da uđu na stadione. Navijačka lična karta donosi broje pogodnosti, od bezviznog ulaska u Rusiju, besplatnog gradskog prevoza u danima odigravanja utakmice, kao i pojedina besplatna putovanja između gradova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija