• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: metro

15.03.2018

17:27

MESI KONSTANTNO IGRA U HD REZOLUCIJI! Ovako je Rio objasnio ko je bolji - Leo ili Ronaldo!

Fudbal

MESI KONSTANTNO IGRA U HD REZOLUCIJI! Ovako je Rio objasnio ko je bolji - Leo ili Ronaldo!

Podeli vest

Rio Ferdinand, legendarni štoper Mančester junajteda, jedan od najboljih na svetu, a danas stručni konsultant objasnio je razliku između dva trenutno najbolja fudbalera sveta - Kristijana Ronalda i Lionela Mesija

- Ronaldo izađe na teren i kaže: "Dajte mi loptu odakle mogu da postignem gol".  On je rođeni strelac, ubica. Njega ne zanima ni ritam utakmice, ne zanima ga vraćanje do centra, on samo želi da bude u pravom trenutku na pravom mestu i u tome je briljantan. S druge strane, Mesija ćete videti na zadnjem veznom, kako osvaja lopte, odigrava duple paseve poigravajući se s protivnikom i čekajući šansu za završni udarac. On kontroliše ritam utakmice i to je osnovna razlika među njima - rekao je Ferdinand koji je s Ronaldom igrao u Mančester junajtedu, prenosi Metro. 

Ni u jednoj od tih utakmica nisam mu bio ni blizu. Mislim da ni Vidić nije. Kada mu se približiš on te se jednim potezom oslobodiRio Ferdinand

Ferdinadn je protiv Mesija igrao u finalima Lige šampiona 2009. i 2011. godine.

- Ni u jednoj od tih utakmica nisam mu bio ni blizu. Mislim da ni Vidić nije. Kada mu se približiš on te se jednim potezom oslobodi. Element iznenađenja kod Mesija je neverovatan. Čuvaš ga, on primi loptu i ti očekuješ da će imati jedan dodir, a on te sa dva, tri mala dodira potpuno izbaci. Neverovatno! U situacijama u kojima ostali fudbaleri imaju malo zamućeni pregled utakmice, on konstantno igra u ful HD rezoluciji - objasnio je Rio. 

Prokomentirisao je na duhovit način i Mesijev fizički izgled.

- Ne očekuješ od tipa s takvom konstitucijom da igra tako dobro. Kad biste pravili fizički savršenog fudbalera, sigurno ne biste napravili Mesija. Napravili biste Ronalda. Nema nikakve logike da on s takvom građom radi to što radi na terenu - zaključio je Rio.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija