• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.03.2018

20:26

UZ KOKEZU I FSS 27 OD 29 KLUBOVA! Zvezda i Partizan izvisili!

Fudbal

UZ KOKEZU I FSS 27 OD 29 KLUBOVA! Zvezda i Partizan izvisili!

Podeli vest

 Klubovi članovi Super i Prve lige većinom su danas na skupštini Zajednice dali punu podršku Fudbalskom savezu Srbije (FSS) i predsedniku te organizacije Slaviši Kokezi

Zajednica klubova Super i Prve lige Srbije je posle sednice Skupštine objavila da se niko nije izjasnio protiv, a da su samo Crvena zvezda i Partizan bili uzdržani.

- Jednoglasno je izveden zaključak da je potrebno da se svi klubovi uzdrže od javnog iznošenja stavova koji mogu narušiti integritet takmičenja, kao i da svi klubovi daju svoj puni doprinos smirivanju bespotrebnih tenzija i normalizaciji odnosa među klubovima u cilju nesmetanog odvijanja takmičenja -  navodi se u saopštenju.

Sednicom je predsedavao Dragomir Lazović, a prisutni su između ostalih bili Kokeza, generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović, predsednik Sudijske komisije Milan Karadžić i član Izvršnog odbora zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić.

Centralna tema sednice bila je aktuelna situacija u Superligi Srbije, o čemu je, kako se navodi u saopštenju, "vođena iscrpna diskusija" u kojoj su učestvovali predstavnici 29 klubova. 

Članovi Skupštine su, takođe, vodili "veoma konstruktivnu raspravu" u vezi pregovora o novom ugovoru o prodaji televizijskih prava i većoj komercijalizaciji kapaciteta Superlige i Prve lige Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
e pa sada

pre 6 godina

nemoj da ste pisnuli o povlascenosti Zvezde i Partizana....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija