• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.03.2018

22:54

(VIDEO) LIGA EVROPE: Glumac Velbek pogurao Arsenal, CSKA među osam najboljih!

Fudbal

(VIDEO) LIGA EVROPE: Glumac Velbek pogurao Arsenal, CSKA među osam najboljih!

Podeli vest

Fudbaleri Arsenala pobedili su Milan i u Londonu 3:1 i overili mesto u četvrtfinalu Lige Evrope gde će biti i Lajpcig i CSKA iz Moskve

Milan je poveo u Londonu u 35. minutu golom Čalhanoglua, ali je samo četiri minuta kasnije Arsenal poravnao sa bele tačke zahvaljujući odličnoj glumi Velbeka. 

Rodrigez je bio pored Velbeka, ali ga nije ni takao a Englez je sam sebe sapleo a sudije su nasele. "Rosoneri" su bili besni, bunili su se ali im to ništa nije vredelo, sudija je bio neumoljiv, a Velbek je sa bele tačke pogodio za 1:1.

U nastavku je Džaka preokrenuo na 2:1, a sve dileme rešio je u 86. Velbek drugim pogotkom na utakmici. 

Lion je u prvoj utakmici dobio CSKA sa 1:0 , što mu nije bilo dovoljno, jer su Moskovljani u revanšu u Francuskoj slavili sa 3:2.

Golovin je u finišu prvog dela načeo goste. Francuzi su početkom drugog poluvremena poravnali na 1:1 ali su gosti za pet minuta sa dva gola preko Muse i Vernbluma vratili vođstvo 3:1. Lion je do kraja samo stigao da ublaži poraz - 3:2.

Salcburgu je pobeda u prvom meču osmine finala od 2:1 protiv Borusije Dortmund bila dovoljna da se nađe u četvrtfinalu Lige Evrope. "Milioneri" su u revanšu na gostujućem terenu morali da traže prolazak dalje i u tome nisu uspeli. Utakmica je završena bez pobednika i golova - 0:0.

LIGA EVROPE

Osmina finala

Lokomotiva Moskva - Atletiko Madrid 1:5 (1:1), prvi meč 0:3(Ribus 20 - Korea 16, Saul 47, Tores 65, 70pen, Grizman 85)

Bilbao - Marselj 1:2 (0:1), prvi meč 1:3
(Vilijams 74 - Paje 38pen, Okampos 52)

Dinamo Kijev - Lacio 0:1 (0:1), prvi meč 2:2
(Lukas Leiva 23, De Fraj 83)

Zenit - RB Lajpcig 1:1 (1:1), prvi meč 1:2
(Driusi 45 - Ogusten 22)

Plzen - Sporting Lisabon 2:1 (1:0), posle produžetaka, prvi meč 0:2 
(Bakoš 6, 65 - Batalja 105 )

Arsenal - Milan 3:1 (1:1), prvi meč 2:0(Velbek 39pen, 86, Džaka 71 - Čalhanoglu 35)

Olimpik Lion - CSKA Moskva 2:3 (0:1), prvi meč 1:0(Korne 58, Marijano Dijaz 71 - Golovin 39, Musa 60, Vernblum 65)

Salcburg - Borusija Dortmund 0:0, prvi meč 2:1

(VIDEO) LIGA EVROPE: Lacio bez Sergeja do četvrtfinala, "bikovi" izbacili Banetov Zenit!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija