• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

16.03.2018

13:12

ŠAPČANI PRETE ZVEZDI: Da pobedimo crveno-bele i u prvenstvu!

Fudbal

ŠAPČANI PRETE ZVEZDI: Da pobedimo crveno-bele i u prvenstvu!

Podeli vest

Fudbaleri Mačve napravili su senzaciju izbacivanjem Crvene zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije, a dva tima novi duel igraju u nedelju (17.00) u Superligi

Vezista Šapčana Lazar Ivić nada se da će isti ishod biti i u nedeljnom ishodu.

– Ništa se nije dogodilo slučajno, velike zasluge za trijumf pripadaju našem treneru Draganu Aničiću, koji je odlično skenirao Zvezdinu igru i postavio pravu taktiku. Imali smo i veliku podršku sa tribina, neizmerno smo zahvalni našim vernim navijačima. Očekujemo da to isto bude i u nedelju, nadam se da ćemo u prvenstvenom duelu prikazati istu, možda i još bolju igru i ponovo doći do povoljnog rezultata - izjavio je za Žurnal Ivić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

U PRVENSTVU NEMA PENALA, TAKO DA NE MOŽE DA BUDE ISTO. OVOGA PUTA NEĆE BITI IZNENAĐENJA. PUĆI ĆETE KAO LUBENICA.

Dragan

pre 6 godina

Da je sudija bio pošten,do penala ne bi ni došlo!Teško da će Mačva imati pošteno suđenje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija