• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.03.2018

13:30

BRITANCI BAŠ HOĆE DA RAZBESNE PUTINA! Poslanik Iz Laburističke partije traži ODUZIMANJE MUNDIJALA RUSIJI!

Fudbal

BRITANCI BAŠ HOĆE DA RAZBESNE PUTINA! Poslanik Iz Laburističke partije traži ODUZIMANJE MUNDIJALA RUSIJI!

Podeli vest

Britanski poslanik iz Laburističke partije Stiven Kinok zatražio je od Međunarodne fudbalske organizacije (FIFA) da oduzme Rusiji organizaciju Mundijala, a potom odloži takmičenje za narednu godinu u novoj zemlji domaćinu, prenosi BBC 

Poslanik jedne od najznačajnijih stranaka u Britanije na ovaj način pružio je podršku premijerki Terezi Mej, koja je prethodno proterala ruske diplomate kao odgovor na sumnje Rusije na trovanje bivšeg špijuna ove zemlje.

- Smatram da bi FIFA trebalo da odloži Svetsko prvenstvo koje se održava ovog leta u Rusiji za narednu godinu, kako bi imala dovoljno vremena da nekoj drugoj državi dodeli organizaciju takmičenja - izjavio je Kinok.

Prethodno je Tereza Mej u sredu prekinula diplomatske odnose sa Britanijom uključujući bojkot Mundijala od strane ministarskog kora i članova kraljevske familije, a ujedno je i stavila opoziv na predlog ministra spoljnih poslova Rusije Segeja Lavrova da poseti Britaniju.

ENGLEZI PUTINU PRETE BOJKOTOM MUNDIJALA! "Gordi albion" ispašta zbog trovanja agenta Skripalja!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saruman

pre 6 godina

Englezi neka bojkotuju ako žele. Teško da će nekome nedostajati.

Ja

pre 6 godina

Od svih Engleza izgleda da je jedino Mister Bin normalan!:)))

Nenad

pre 6 godina

Pitanje je samo, ko je blesaviji narod, englezi ili ameri...

Nenad

pre 6 godina

Ameri su gluplji. Englezi su jako perfidni i najpoganiji narod na planeti zemlji

Dejan

pre 6 godina

Englezima ako se Rusi ne dopadaju najbolje je da ne idu na turnir. I neka ćute a ne da kevću poput Čerčila . Svi treba da rade za njih . Koji licemeri.

Manime

pre 5 godina

To se zove engleski jal. To je gore od poznatog hrvatskog jala, koji se sastoji u tome da uđeš u šesnaesterac nečijoj ženi pa makar ništa ne uradio.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija