• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

16.03.2018

14:06

"VEČITI" OPET NA UDARU DISCIPLINACA: "Grobari" polomili 420 stolica, Zvezda na tapetu zbog loše organizacije!

Fudbal

"VEČITI" OPET NA UDARU DISCIPLINACA: "Grobari" polomili 420 stolica, Zvezda na tapetu zbog loše organizacije!

Podeli vest

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je nove postupke protiv Crvene zvezde i Partizana, a na tapetu je bio i Čukarički

Crvena zvezda i Čukarički su loše organizovali utakmice sa Napretkom, odnosno Partizanom, dok je prijava protiv crno-belih podneta zbog nedoličnog ponašanja njegovih navijača u duelu na Banovom brdu.

Kako je preneo Žurnal, "grobari" su na istočnoj tribini stadiona Čukaričkog polomili čak 420 stolica, što su domaćini odmah prijavili.

Navedeno je da je Komisija dostavila konačne odluke o kaznama Crvenoj zvezdi i Partizanu, koji u narednih osam dana imaju rok da upute žalbu na odluku o oduzimanju bodova, a to važi i za kažnjene funkcionere oba kluba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija