• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.03.2018

16:39

RADNIČKI OSTAO BEZ TRENERA! Dmitrović podneo ostavku posle dva vezana poraza!

Fudbal

RADNIČKI OSTAO BEZ TRENERA! Dmitrović podneo ostavku posle dva vezana poraza!

Podeli vest

Trener fudbalera Radničkog Boban Dmitrović rekao je da je ponudio ostavku Upravnom odboru kluba iz Niša

- Verujem u Radnički od kada sam došao i zato sam odlučio da iz poštovanja prema ljudima koji su mi pružili priliku u ovom klubu ponudim ostavku - rekao je Dmitrović za agenciju Beta.

Dmitrović je naveo da veruje u "svoje znanje i rad njega i saradnika", što je u drugom delu sezone i prikazano, kako je rekao, pobedom nad Partizanom.

- Zadovoljan sam igrama koje smo prikazali, ali u poslednje vreme nismo imali sreće u nekim situacijama i rezultat nije ispratio prikazane igre. Drago mi je da su i navijači prepoznali sve to, osećali smo njihovu podršku i posle neočekivanih poraza - kazao je Dmitrović.

On je rekao da je nuđenje ostavke Upravnom odboru "moralni čin" posle dva uzastopna poraza, kako bi ekipa mogla da se "razdrma", prekine loš niz i vrati se na "staze uspeha ka Evropi".

- Takođe, stavljam se na raspolaganje klubu, tako da mogu da računaju na mene ako smatraju da sam na bilo koji način potreban ili da svojim iskustvom mogu da mu pomognem. Naredni period ću iskoristiti za usavršavanje, edukaciju i znam da ću se jednog dana vratiti i nastaviti tamo gde sam stao - zaključio je Dmitrović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija