• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.03.2018

17:42

(VIDEO) BUNDESLIGA: Jović vodi Ajntraht u LŠ, pljuštali golovi u Gladbahu!

Fudbal

(VIDEO) BUNDESLIGA: Jović vodi Ajntraht u LŠ, pljuštali golovi u Gladbahu!

Podeli vest

Fudbaleri Borusije i Hofenhajma igrali su danas u Menhengladbahu nerešeno 3:3, dok je Anjtraht slavio protiv Majnca sa 3:0 u  utakmicama 27. kola Bundeslige

Gosti iz Hofenhajma su tri puta vodili, ali su domaći fudbaleri Borusije uspeli da izjednače, poslednji put u 90. minutu preko Matijasa Gintera.

Hofenhajm, koji je vezao četvrtu utakmicu bez poraza, sedmi je na tabeli nemačkog prvenstva sa 39 bodova, dok je Borusija sa tri manje dve pozicije ispod.

Ajntraht je u Frankfurtu pobedio Majnc sa 3:0, a drugi gol je dao srpski fudbaler Luka Jović.

Verder je pobedio treću od poslednje četiri utakmice, pošto je rezultatom 3:1 bio bolji od Augsburga u gostima.

Klub iz Bremena je 12. na tabeli i sa 33 boda je blizu opstanku u nemačkom prvenstvu. Augsburg ima dva više i zauzima deveto mesto.

Hamburg nije uspeo da pobedi i u 14. vezanoj utakmici, iako je na poluvremenu vodio protiv Herte na svom stadionu.

Herta je, ipak, u drugom delu preko Valentina Lazara i Salomona Kalua preokrenula. Srpski reprezentativac Filip Kostić odigrao je ceo meč za Hamburg.

Hamburg je pretposlednji sa 18 bodova, sedam manje od Volfsburga koji je na mestu koje garantuje opstanak. Herta je 11. sa 35.

BUNDESLIGA

27. kolo

Petak
Frajburg - Štutgart 1:2 (0:1)(Petersen 53 - Gomez 4, 75)

Subota
Menhengladbah - Hofenhajm 3:3 (1:1)(Drmić 33, Štindl 72, Ginter 90 - Hubner 13, Kramarić 58, Grilič 73)

Ajntraht - Majnc 3:0 (3:0)(Boateng 6, Jović 23, Rebić 41)

Augzburg - Verder 1:3 (0:2)(Kedira 63 - Belfodil 5, 40, Kruse 82)

Hamburg - Herta 1:2 (1:0)(Santos 25 - Lazaro 56, Kalu 53)

Volfsburg - Šalke 0:1 (0:0)(Knoče 86(ag))

Nedelja
Dortmund - Hanover 13.30
Keln - Leverkuzen 15.30
Lajpcig - Bajern 18.00

TABELA: Bajern 66, Šalke 49, Dortmund 45, Anjtraht 45, Leverkuzen 44, Lajpcig 40, Hofenhajm 39...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija