• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.03.2018

16:03

SUPERLIGA, 28. KOLO: Voša pukla na "Karađorđu", Javor ispustio 3:1 protiv Čuke!

Fudbal

SUPERLIGA, 28. KOLO: Voša pukla na "Karađorđu", Javor ispustio 3:1 protiv Čuke!

Podeli vest

Vojvodina je u 28. kolu Superlige poražena od Zemuna na "Karađorđu" sa 3:0, dok je Čukarički izborio remi u Ivanjici 3:3, iako je Javor imao dva gola prednosti

Zemun je u Novom Sadu vodio sa 2:0 posla pola sata igre. Domaćine je načeo Simić u 18. minutu, a već u 32. bilo je 2:0, a rezultat je duplirao Lasickas. Sve dileme rešio je u 53. minutu utakmice Vučić i tako dotukao "lale" kojima je ovo bio tri poraz na četiri poslednja meča.

Javor je osvojio samo bod u meču sa Čukaričkim, duel je okončan rezultatom - 3:3. Imala je ekipa iz Ivanjice prednost od 3:1, ali je prokockala. Tim sa Banovog brda je početkom drugog dela meča bio u minusu dva gola, ali je za 16 minuta postigao dva gola i osvojio bod. Inače, gosti su od 82. minuta igrali sa igračem manje, međutim, uspeli su da sačuvaju mrežu u finišu utakmice. 

"Fenjeraš" Borac je u Čačku sa 2:1 pobedio Barčku, a bio je ovo "zebrama" prvi trijumf posle osam vezanih utakmica , tri remija i pet poraza.

Spartak je bio bolji od Rada 2:0, dok golova nije bilo na stadionu "Mladost" u Kruševcu, gde je gostovala lučanska Mladost 0:0.

Spartak već u drugom minutu nadmudrio odgranu "građevinar".
Golom Đuričina Spartak je vodio sve do poslednjih trenutaka utakmice, kada je Šimura uspeo da postigne još jedan pogaka i potvrdi osvajanje tri boda.

SUPERLIGA

28. kolo

Nedelja
Partizan - Radnik 2:0 (0:0)(Jevtović 63, Miletić 66)

Borac - Bačka 2:1 (0:0)
(Stamenić 52, Bajić ag 53 - Dodlek 90+1)

Javor - Čukarički 3:3 (2:1)(Karišik 16, Mrkaić 43, 47 - Docić 24, Karišik ag 62, Mudrinski 78)

Vojvodina - Zemun 0:3 (0:2)(Simić 18, Lasickas 32, Vučić 53pen )

Mačva - Crvena zvezda 0:2 (0:0)
(Adžić 65, Ben 75)

Napredak - Mladost 0:0

Spartak - Rad 2:0 (1:0)
(Đuričin 2, Šimura 90+3)

Petak
Voždovac - Radnički (N) 2:1 (1:1)(Pavićević 17, Mihajlov 51 - Mićić 19)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vickasti

pre 6 godina

Slaninari sad odmah saopštenje i premiju da im isplatite kao da su pobedili.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59