• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2018

10:09

(FOTO/VIDEO) NOVO "ODELO" SRPSKIH FUDBALERA! Ovo je dres "orlova" za Svetsko prvenstvo!

Fudbal

(FOTO/VIDEO) NOVO "ODELO" SRPSKIH FUDBALERA! Ovo je dres "orlova" za Svetsko prvenstvo!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u narednom periodu u dresovima koje proizvodi nemački gigant Puma, a ova kompanija je objavila prvu fotografiju novog "odela" naših igrača

Puma je na društvenim mrežama objavila fotografiju rezervnog dresa Srbije za Svetsko prvenstvo.

Fudbaleri naše selekcije će novi dres premijerno nositi na prijateljskoj utakmici protiv Maroka, koja je na programu 23. marta u Londonu.

Četiri dana kasnije "orlove" čeka još jedna utakmica, a rival je reprezentacija Nigerije.

Puma je istovremeno predstavila i dresove reprezentacija Italije, Urugvaja, Švajcarske, Austrije, Češke, Kameruna, Obale Slonovače, Gane i Senegala.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Klijenti

pre 6 godina

GRB se nosi na srcu... A ne..."O desno rame"...?! Sramota...!!

milan lala

pre 6 godina

A zbog cega mi premijerno treba da igramo u Londonu , zar nije normalnije da igramo u Beogradu ...... ah zaboravih pa tamo imamo tako mnogo "iskrenih prijatelja i obozavalaca " pa eto da im ne uskratimo takvu premijeru ? Vreme je da se fudbalski savez Srbije ocisti ...pardon obnovi sa mladima.

aca

pre 6 godina

sta ce italijanima dres svetskog prevenstva ? oni ce to kuci da vezbaju hahahaa

Voja

pre 6 godina

pitanje dali su zasluzili da se setkaju po terenima u ovakvim dresovima

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija