• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2018

11:35

RONALDO SE KLADIO SA SAIGRAČIMA! Razlog je Mesi, a evo o čemu je reč!

Fudbal

RONALDO SE KLADIO SA SAIGRAČIMA! Razlog je Mesi, a evo o čemu je reč!

Podeli vest

Kristijano Ronaldo igra fantastično u poslednje vreme, a na prethodnih osam utakmica postigao je 16 golova

Portugalac je u pobedi Reala nad Đironom (6:3) postigao četiri gola i približio se Lionelu Mesiju na čelu liste strelaca. Ronaldo je postigao 22 gola, a Argentinac tri više.

Do skoro je ta različa bila mnogo veća u korist napadača Barselone, ali je jedna stvar "naterala" Ronalda da krene u lov na Mesija.

Španska Marka prenosi da se Kristijano pre nekoliko nedelja kladio sa saigračima da će na kraju sezone prestići Mesija po broju golova i da će biti najbolji strelac. U tom trenutku je Portugalac dao čak 11 golova manje od najvećeg rivala.

Za sada nije poznato u šta se Ronaldo kladio sa saigračima. Španski mediji navode da je u pitaju ogromna svota koji će pobednik uplatiti u humanitarne svrhe. 

Do kraja Primere ostalo je još devet kola, pa nam ostaje da pratimo trku dvojice najboljih igrača današnjice. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija