• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl.T

19.03.2018

16:46

KRSTAJIĆ O SMENI KAPITENA: Bane je bio i ostao deo ekipe! KOLAROV: Nema problema u timu!

Fudbal

KRSTAJIĆ O SMENI KAPITENA: Bane je bio i ostao deo ekipe! KOLAROV: Nema problema u timu!

Podeli vest

Aleksandar Kolarov preuzeo je ulogu kapitena Srbije od Branislava Ivanovića, a selektor Mladen Krstajić objasnio je da nema ličnih problema i da su to normalne stvari 

Selektor Mladen Krastajić je na konferenciji za medije prilikom okupljanja "orlova" pred prijateljske mečeve sa Marokom i Nigerijom saopštio šokantne vesti.

- Zadovoljstvo da predstavim kapitena i zamenika kapitena. Sa Banetom sam pričao otvoreno, nema ličnih problema, to su interne stvari, sasvim normalne u životu. To su stvari koje su normalne kod nas u struci i moja ideja sa Kolarovim kao kapitenom i Matićem je da imaju kvalitet, snagu i moć da nastave tamo gde je Bane stao. Bane je bio i ostao deo ekipe, mnogo je dao Srbiji i Srbija njemu. Pričali smo, razgovorali, ovo su interne stvari, rešavamo ih u svlačionici sa igračima  - kazao je Krastajić.

Sa Banetom sam pričao otvoreno, nema ličnih problema, to su interne stvari, sasvim normalne u životuMladen Krstajić, selektor Srbije

Krstajić je potom objasnio sa ima problem sa Sergejom Milinković-Savićem koji je povređen, ali je doputovao je u kamp i biće sa ekipom.

- Imamo problem sa Sergejem koji je povređen, doputovao je u kamp i biće sa ekipom. Veljković ima lakšu povredu, doći će u sredu, Luka ima problem sa zadnjom ložom, ići će na magnetnu i Vujadin je povređen, ali nadam se da će biti spreman do druge utakmice. Malo je specifična situacija za pozive novim igračima, za našu ekipu, jer je problem sa vizama za London. Imamo novajliju, to je Nemanja Maksimović, kojeg smo priključili baš zbog tih problema. Bio je na širem spisku. 

Selektor pomno prati sve igrače, među njima je i mladi golman Svilar.

- Lično sam gledao Luku Jovića, ali pratimo sve igrače. Trebalo bi da dobije vizu za London, ali je bitan za mladu rerperentaciju. Što se tiče Svilara, to je više tehnička stvar, on ima želju baš kao i mi, ali trebalo bi videti sa sportskim direktorom. Postoji želja i volja. 

Matić: Od Kostarike zavisi!

Zamenik kapitena Nemanja Matić prokomentarisao je naredna dva meča koje igra Srbija. 
- Grupa je jaka, znamo svi ko je Brazil. Možemo da se nosimo sa Kostarikom i Švajcarskom.  Daleko od toga da smo favoriti, ali ako se dobo pripremimo imamo čemu da se nadamo. Brazil je favorit, ali tražićemo svoju šansu. Nadam se da možemo da prođemo grupu, ali grupa je jaka. Od Kostarike će mnogo zavisiti. 

Krstajić je prokomentarisao i sistem igre, koji kako kaže neće mnogo menjati.

- Ne krijem, ali nije vreme da kažem sistem igre, ali to je ono što smo igrali na azijskoj turneji. Promeniće se samo neki igrači. Rotiraćemo mnogo igrača da bismo videli na koga sve možemo da računamo. Drago mi je da je i Matić, defanzivni vezni igrač, počeo da daje golove. To znači da i Srbija ima gol više u nogama. Ove dve utakmice rezultatski nisu najvažnije, iako ćemo ići na pobedu da budemo najbolji što možemo. Dok sam igrao fudbal, dobijali smo ceduljice, o tom potom, voleo bih da se zahvalim momcima, da im napišem ceduljicu igrate još pet minuta, izdržite...

Kolarov je zahvalio selektoru zbog trake i naveo da u ekipi ne postoje problemi. 

- Sa Banetom sam dugo igrao, uvek smo imali sjajan odnos i imamo ga i dalje. To je odluka selektora. Ja ću, uz Nemanjinu pomoć, gledati da opravdamo ovu čast. Ne bih voleo da više polemišemo oko toga, nema problema među nama u ekipi. S Banetom nisam pričao konkretno o tome, ali hoću. Nema novina za mene, dugo sam tu, poznajem momke, znam kako da se nosim s ovom odgovornošću. Moramo da odemo na Mundijal kao ekipa i da se vratimo kao ekipa, kao u Nemačkoj 2006. Sad je na meni i Nemanji da tako bude, a na svima nama da budemo pravi i da se svi radujemo na kraju - poručio je novi kapiten Srbije.

KRSTAJIĆ UZEO KAPITENSKU TRAKU IVANOVIĆU! Kolarov je novi kapiten Srbije, Matić zamenik!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Budale

pre 6 godina

Поставити ПОЧЕТНИКА на тако одговорно место је катастрофа. А овај уместо да одбије, једва дочекао. СРАМОТА!

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija