• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SOS kanal

20.03.2018

19:06

LAŽ JE DA SAM BANETU UZEO TRAKU ZBOG DEKIJEVOG REKORDA! Krstajić: Nema afere, ni svađe!

Fudbal

LAŽ JE DA SAM BANETU UZEO TRAKU ZBOG DEKIJEVOG REKORDA! Krstajić: Nema afere, ni svađe!

Podeli vest

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić i dalje tvrdi da u ekipi nema problema i da je Branislavu Ivanoviću uzeo kapitensku traku jer je želeo, kako kaže, da razmrda ekipu

Kapiten "orlova" sada je Aleksandar Kolarov, a njegov zamenik Nemanja Matić. Krstajić je u ponedeljak rekao da nema nikakvih problema u odnosu sa 34-godišnjim Ivanovićem i sve  stvar dogovora.

Ali, brzo su počele kruže glasine i "teorije zavere",  da je ovo početak Ivanovićevog kraja u reprezentaciji, kako ne bi sustigao rekord Dejana Stankovića po broju utakmica u nacionalnom timu.

- Ne postoji nikakva afera oko trake. Bane je pametan momak. Razgovarali smo pola sata i odmah je shvatio da ništa nije upereno protiv njega. Ovim potezom želim samo da razmrdam ekipu. Sve druge priče oko Dekijevog rekorda ili navodne svađe, nemaju blage veze sa istinom - rekao je za SOS Plus kanal Krstajić, prenosi Mondo.

KRSTAJIĆ UZEO KAPITENSKU TRAKU IVANOVIĆU! Kolarov je novi kapiten Srbije, Matić zamenik!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sesum rade

pre 6 godina

jesi ti frajer krstajicu.samo da znas nije ti tu mesto gde si sada. nek te je sramota smenio si najboljeg u svemu. srami se

Laki

pre 6 godina

sram te bilo krstajić. lažeš bezobrazno lažeš. da si čovek otišao bi kad je kolega senior muslina. jer bez muslina ti u reprezentaciju ne bi ni primirisso. Nije jasno kako mislim nije video šta mu radiš iza ledja. A ivanović je tako ceh što je podržavao muslina.

Djole

pre 6 godina

Ukoliko ke već želeo da razmrda ekipu,bolje da je traku odmah dao Nemanji.Ni Bane ni Kolarov nemaju mesta u prvoj ekipi.Ukolko želi da ih vodi u Rusiju na osnovu ranijih zasluga ok ali odavno je vreme da ustupe svoje mesto mlađima.Šuplji smo nazad kao sir,zato što ova dvojica žele da budu golgeteri!

aca

pre 6 godina

jos jedna sramota naseg fudbala !!! zna se ko je Bane a ko Kolarov,da sam Bane rekao bi aj caoooo Krstajicu,ionako je dobio mesto zbog Milinkovic-Savica

Flavie Felix IV

pre 6 godina

Da razmrda ekipu koja dobija koja je otisla na SP sa samo jednim porazom ispred jednog Velsa,Irske i Austrije..Razmrdaj ti svoj mozak malo rodjace.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija