• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.T.

21.03.2018

11:22

BANE NEĆE U RAT PROTIV KRSTAJIĆA! Najiskusniji srpski reprezentativac mirno prihvatio odluku selektora!

Fudbal

BANE NEĆE U RAT PROTIV KRSTAJIĆA! Najiskusniji srpski reprezentativac mirno prihvatio odluku selektora!

Podeli vest

Doskorašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović, kojeg je selektor Mladen Krstajić pre dva dana smenio, mirno podnosi to što je ostao bez trake

Defanzivac Zenita iz Sankt Peterburga profesionalno ispunjava svoje obaveze u trening-centru FSS u Staroj Pazovi i ne pokazuje nikakvo nezadovoljstvo!

Neće da govori
Ivanović je na pitanje novinara da prokomentariše odluku selektora samo uz osmeh odmahnuo glavom

Krstajić je rešio da na prvom okupljanju reprezentacije otkako nije samo vršilac dužnosti selektora napravi ozbiljan rez, pa je umesto Ivanovića unapredio Aleksandra Kolarova u kapitena reprezentacije, a Nemanju Matića postavio za zamenika. Ivanović još nije javno govorio o tome, iako je prethodno šest godina bio prvi među "orlovima", pa je i po funkciji morao da govori za medije prilikom svakog okupljanja.

Sve zadatke obavlja

Bane je i juče, kao i dan ranije, samo prošao pored novinara okupljenih u Staroj Pazovi. Na pitanje da li može da izjavi nešto povodom poslednjih dešavanja samo je uz osmeh odmahnuo glavom.
S druge strane, izvor Informera odlično upućen u dešavanja tvrdi da je Ivanović mirno i apsolutno profesionalno prihvatio odluku selektora.

- Banetu verovatno nije bilo pravo zbog svega, ipak je on kao predvodnik odveo reprezentaciju na Svetsko prvenstvo. Međutim, na treninzima u ponedeljak popodne i utorak prepodne, kao i sve vreme između toga, ponašao se kao i ranije. Bio je veoma korektan i ljubazan prema svim kolegama, a sve zadatke odrađivao je profesionalno i maksimalno posvećeno - kazao je naš sagovornik.

Krstajić je pre dva dana ostao nedorečen i nije otkrio koji je konkretan razlog što je smenio Ivanovića. To je dalo povoda da se uveliko spekuliše o razlozima za ozbiljne promene samo tri meseca uoči Mundijala.

Prijatelji i rodbina traže dresove i karte

Trojica srpskih reprezentativaca, Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović i golman Marko Dmitrović, uglas su pričali o tome da ih rodbina i prijatelji gotovo svakodnevno zovu da im traže novi dres Srbije, ali i ulaznice za Svetsko prvenstvo.
- Dobio sam barem 300 molbi za novi dres i karte, nego sam baš juče razbio mobilni telefon, pa ne mogu da pročitam nove poruke koje sam dobio. A verovatno neko traži novi dres - nasmejao se Tadić.

Prema jednoj verziji priče, razlog smene je prevelika privrženost kapitena Ivanovića bivšem selektoru Slavoljubu Muslinu, drugi tvrde da je nekadašnji igrač Čelsija ražalovan jer je izgubio autoritet kod saigrača, a treći navode da je sklonjen da ne bi pretekao Dejana Stankovića po broju nastupa za nacionalni tim. Ivanović ih trenutno ima 100, tri manje od Stankovića.

Nema posledica

Dugogodišnji reprezentativac Dušan Tadić tvrdi da promena kapitena suštinski ništa neće promeniti u međuljudskim odnosima u reprezentaciji i da će atmosfera ostati odlična.

- Odluka je selektorova, a na nas neće uticati ni na koji negativan način. Atmosfera u reprezentaciji je odlična, kao što je i bila. To što je sad Kolarov kapiten, a ne Ivanović, neće doneti posebne promene u reprezentaciji - istakao je Tadić.

LAŽ JE DA SAM BANETU UZEO TRAKU ZBOG DEKIJEVOG REKORDA! Krstajić: Nema afere, ni svađe!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
da ne pretekne Stankovica

pre 6 godina

Каквих се будалаштина будале не сете. Па није он искључен из репрезентације. Као да сутра неко неће одиграти већи број утакмица. Онда ће и тај нормално бити претекнут. Хајде да измишљамо кад немамо шта да радимо.

Mitko

pre 6 godina

Pa zbog rekorda neće ni igrati da bi Stanković ostao rekorder. A da njega neko pretekne neće moći.

sesum rade

pre 6 godina

Ovakav postupak krstajica sam govori kakva je on licnost. kako je samo uso na mala vrata kod muslina pa sada na kapitena Ivanovica. IVANOVIC je pokazo i dokazo kako je biti kapiten i kljucni igrac na gotovo svim utakmicama. Sto je IVANOVIC OSVOJIO lliga sampiona liga evrope i da nebrojimo po engleskoj sta je qve osvojio i u celsiju je bio kapiten tamo valja a krstajicu nevalja. krstajic nigad ni u snovima nece osvojit nikad to sto je bane osvojio. VELIKI STRUCNJAK krstajic je odlucio bane nije za kapitena SRAM TE BILO

Flavie Felix IV

pre 6 godina

Ma ovaj Krstajic je obicna vezara a tako nam i treba..Ajde fss mozgovi dokazite u Rusiji da gresimo.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija