• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.03.2018

14:23

(FOTO) U FUDBALU VLADA SAMO AUTOKRATIJA! Milivojević: Bane je pravi kapiten, ali poštujem odluku selektora!

Fudbal

(FOTO) U FUDBALU VLADA SAMO AUTOKRATIJA! Milivojević: Bane je pravi kapiten, ali poštujem odluku selektora!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Luka Milivojević kaže da poštuje odluku Mladena Krstajića da umesto Branislava Ivanovića novi kapiten bude Aleksanadu Kolarov, jer smatra da u fudbalu nema demokratije, već da u skladu sa autokratskim načelima odlučuje jedan čovek - selektor

Dugo sam u reprezentaciji. Za mene je Bane bio pravi kapiten, ali poštujem odluku selektora,jer u fudbalu ne vlada demokratija, već autokratija i svi poštuju selektorove odluke - izjavio je Milivojević na konferenciji za medije u Staroj Pazovi. 

Fudbaler Kristal Palasa ne vidi ništa čudno u odluci da naredni protivnici reprezentacije Srbije budu selekcije Maroka i Nigerije i naveo da pođednako razmišlja i o Mundijalu u Rusiji, ali o predstojećim prijateljskim mečevima. 

Tanjug

Idemo stepenik po stepenik 
Prema rečima fudbalera Benfike Andrije Živkovića, on i njegovi saigrači bi trebalo da postepeno idu ka uigravanju.
Idemo stepenik po stepenik kako bismo se uograli što bolje i ostavili lep utisak protiv Maroka i Nigerije. Gledali smo protivnike, spremamo se u skladu sa vremenskim uslovima, gledamo sebe i idemo na pobedu - rekao je Živković. 

- Maroko i Nigerija su reprezentacije koje učestvuju na Mundijalu, ne vidim ništa loše što ćemo igrati sa njima. Rezultat nije u prvom planu već ono što nas čeka. Naredne dve prijateljske su pun pogodak - rekao je Milivojević. 

Fudbaler Liverpula na pozajmici u Kardifu Marko Grujić rekao je da će utakmice protiv Maroka i Nigerije najviše poslužiti mladim igračima za što bolje uigravanje sa ostatkom ekipe.

- Za nas mlade su ove dve utakmice prilika za što bolju pripremu jer ima još vremena da se nametnemo selektoru. Nezahvalno je reći da rezultati nije bitan u ovim mečevima, ali sigurno da nije u prvom planu - poručio je rekao je Grujić. 

Utakmica protiv Maroka igra se u petak u Torinu od 20.30 sati, dok je meč protiv Nigerije četiri dana kasnije u Londonu od 20.50 sati.

Tanjug

Tanjug

Tanjug




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija