• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.03.2018

13:44

MIHAJLOVIĆ GLEDA "ORLOVE"! Bivši selektor bodri Srbiju protiv Maroka u Torinu!

Fudbal

MIHAJLOVIĆ GLEDA "ORLOVE"! Bivši selektor bodri Srbiju protiv Maroka u Torinu!

Podeli vest

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović prisustvovaće sutra prijateljskoj utakmici između Srbije i Maroka na Olimpijskom stadionu u Torinu, prenosi Tutosport

Mihajlović je početkom godine dobio otkaz u Torinu posle poraza od gradskog rivala Juventusa u četvrtfinalu Kupa Italije, smeni su prethodili i loši rezultati u prevenstvu, a utakmica reprezentacije Srbije biće mu prva na kojoj će prisustvovati na ovom stadionu posle rastanka sa klubom.

Mihajlović je reprezentaciju Srbije vodio u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, ali pošto nije izborio plasman na Mudnijal odlučio je da se vrati u Italiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Нек гледа...Можда нешто... - научи...?

Poznato

pre 6 godina

Opet ponavljate. Znamo odavno da je vodio reprezentaciju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija