• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.03.2018

18:17

MURINJO (OT)PUSTIO IBRU! Zlatan spakovao kofere, sledeća stanica LA Galaksi!?

Fudbal

MURINJO (OT)PUSTIO IBRU! Zlatan spakovao kofere, sledeća stanica LA Galaksi!?

Podeli vest

Mančester junajted je potvrdio da je sporazumno raskinuo ugovor sa iskusnim napadačem Zlatanom Ibrahimovićem

Klub se zahvalio 36-godišnjem Šveđaninu na doprinosu koji je dao u proteklom periodu i poželeo mu sve najbolje u nastavku karijere.

Bez obzira što je u avgustu potpisao novi jednogodišnji ugovor sa "crvenim đavolima", Ibrahimović nije uspeo da se izbori za status prvotimca na "Old Trafordu", a tome je doprinela i povreda kolena koju je dugo lečio.

Odigrao je samo sedam utakmica ove sezone i postigao gol za Junajted. Zlatan Ibrahimović bi u petak trebalo da se preseli u SAD u redove MLS ligaša Los Anđeles Galaksija sa kojim će potpisati ugovor na godinu dana.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija