• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

23.03.2018

09:51

​(VIDEO) REŠILI DA NAS ODERU! Panini RAZBESNEO kolekcionare zbog JEZIVO VISOKIH cena kesica sa sličicama!

Fudbal

​(VIDEO) REŠILI DA NAS ODERU! Panini RAZBESNEO kolekcionare zbog JEZIVO VISOKIH cena kesica sa sličicama!

Podeli vest

Ljubitelji i kolekcionari sličica posebnu groznicu doživljavaju nekoliko meseci pred Mundijal, kada Panini plasira album za Svetsko prvenstvo, ali su ovaj put osećanja pomešana više nego ikada

U našoj zemlji, kako je objavio distributer, album i sličice pojaviće se u prodaji 31. marta, a mnogi fanovi iz Srbije revoltirani su najavljenom cenom kesice od čak 80 dinara!

Skupljanje sličica ove godine biće ozbiljan udarac za budžet kolekcionara.

Album za 2014. je imao 640 sličica na 72 strane, ovaj album imaće 682 sličice ukupno, od kojih će 50 biti posebne i drugačije - grbovi reprezentacija, oficijelna lopta, trofej Mundijala, maskota, logo turnira...

Svi ovi podaci oduševili su kolekcionare, ali je odmah stiglo otrežnjenje i razočarenje kada su saznali da je cena jedne kesice - 80 dinara.

Pošto sličica ima skoro 700, sve koje se zalepe doneće trošak od po 10.912 dinara kolekcionarima, uz album i sve duplikate koji neminovno preteknu.

S obzirom na to da uvek ima rariteta i sličica koj je teže nabaviti, ili se mogu pronaći po višim cenama ili u zamenu za veći broj drugih sličica, nema sumnje da će mnogi morati da potroše i do 15-ak hiljada na ovu mundijalsku strast.

Deluje da će mnoge cena sličica odvratiti od skupljanja, ili će taj proces samo usporiti i osećaj euforije devalvirati. Dovoljno govore pojedini komentari sa Fejsbuk stranici distributera za našu zemlju:

- Sram vas bilo, 80 dinara. Gramzivost i pohlepa.

- Ako ovako bude, stvarno ne znam ko će to da sakuplja, ima 682 sličice.

- Sa 80 dinara do SP u Kataru ima da se popuni.

- Znači jedno 200 evra da se spremi... Album se nekada popunjavao od dečijeg džeparca gospodo. Ovo sada nema smisla, samo za kolekcionare i bogataše. Bruka i sramota!!!

Panini Club Serbia official

Distributer za Srbiju poručio je fanovima da provere cene u Evropi, ali ni komentari na svetskim Paninijevim nalozima nisu najsjajniji.

- Stavite fantomku, ovo je pljačka. Izgubili ste mene i sina, koji je želeo da štedi za ovo zadovoljstvo.

- Neću da dajem 80 penija za kesicu. Prešli ste liniju ovde.

Iz sedišta Paninija odbili su da govore o ceni, navodeći da se to kosi sa politikom firme, ali su navijači već dovoljno rekli.

(FOTO) NOVI DRESOVI "ORLOVA" NA SLIČICAMA! "Panini" otkrio u kakvoj će opremi SRBIJA igrati u Rusiji!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 6 godina

Hvala na pažnji, zbogom Panini! Zbog ovog bezobrazluka, nikada više!!!

Frst Street 6

pre 6 godina

Trba zabraniti deci da kupuju slicice to je opsta pljacka najsiromasnije zemlje na svetu. Ko ima nek baca pare.

Zika

pre 6 godina

Jeste puno 80 dinara.Do sada su kesice bile 50 dinara.Skoro pa duplo skuplje i plus duplikati jos ako se izvuku a bice ih i to dosta s obzirom da treba preko 600 slicica da se popuni...

Marcco

pre 6 godina

Šta ću sad? Odoše mi dve plate na sličice bez kojih ne mogu da živim!

Zoran

pre 6 godina

Rešenje ne jesi kolače Panini,ne kupujete sličice i problem rešen.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija