• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport klub

24.03.2018

15:19

NE ZNATE VI KOLIKO JE MAROKO JAK! Grujić o razlogu poraza od "lavova"!

Fudbal

NE ZNATE VI KOLIKO JE MAROKO JAK! Grujić o razlogu poraza od "lavova"!

Podeli vest

Maroko je savladao fudbalsku reprezentaciju Srbije sa 2:1 u okviru priprema  za predstojeće Svetsko prvenstvo, ali više od poraza brine bleda igra "orlova" 

Marko Grujić kaže da je ekipa Maroka mnogo kvalitetnija nego što naši navijači misle.

- Igrali smo veoma tešku utakmicu protiv veoma kvalitetnog protivnika, iako neki navijači u Srbiji nisu toliko upoznati sa kvalitetima selekcije Maroka. Tehnički su na veoma visokom nivou – ubacuju se među linije odbrane veoma dobro. Mi smo imali propuste u odbrani. Imali smo više prilika od njih, iako nisam siguran bez gledanja statistike, a i penal je bio diskutabilan - rekao je za Sport klub Grujić. 

Vezista Kardifa potom se osvrnuo i na narednog protivnika na prijateljskim utakmicama.

- Za tri dana čeka nas i novi protivnik – Nigerija. Oni su fizički dosta dominantniji, pa ćemo morati da se prilagodimo i njihovom stilu igre i pobedimo u tom meču i popravimo samopouzdanje - rekao je 21-godišnji vezista.

Grujić, kao i ostali reprezentativci minulih dana, ponavlja kako je atmosfera u ekipi sjajna.

- Atmosfera u reprezentaciji i oko nje je zaista dobra – možemo da kažemo da smo zaista vratili veru u domaći fudbal - zaključio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

KRSTAJIĆ ZNA GDE ŠKRIPI: Nedostajala nam je mirnoća, sada znamo kako ubuduće!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Flavie Felix IV

pre 6 godina

Ajde Grujicu ne uvlaci se Krstajicu i lopinama iz fss da bi te vodili u rusiju..Koji bre Maroko

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija