• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.03.2018

18:44

RASPAD SISTEMA U JUNAJTEDU! Pogba ne razgovara sa Murinjom!

Fudbal

RASPAD SISTEMA U JUNAJTEDU! Pogba ne razgovara sa Murinjom!

Podeli vest

Najskuplji fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba prestao je da razgovara sa mendžerom Žozeom Murinjom 

Francuz je nezadovoljan jer je u poslednje vreme češće bio na klupi nego u igri, pa je sukob eskalirao, prenose engleski mediji.

Malo je verovatno da će se nešto skoro promeniti što se tiče odnosa Pogbe i Murinja, pa je kako Englezi tvrde agent fudbalera Mino Rajola već u kontaktu s brojnim evropskim gigantima i traži fudbaleru novi klub.

I selektor reprezentacije Francuske Didier Dešamp je potvrdio da vezni fudbaler nije zadovoljan statusom u klubu, pa je izuzetno zabrnut zbog Pogbine forme pred Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Pogba je na "Old Traford" stigao iz Juventusa 2016. godine u transferu vrednom 105 miliona evra, a od tada je odigrao  78 mečeva u kojima je postigao 12 golova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 6 godina

Ja sam navijac Junajteda ali taj pogba misli da mu je engleska italija..nista nije uradio za 2 sezone ama bas nista

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija