• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.03.2018

22:34

IBRAHIME, SAD SI PAO NAJNIŽE! Menadžer Stouka izbacio Afelaja iz tima!

Fudbal

IBRAHIME, SAD SI PAO NAJNIŽE! Menadžer Stouka izbacio Afelaja iz tima!

Podeli vest

Nekadašnji holandski reprezentativac Ibrahim Afelaj odstranjen je iz prvog tima Stouka, prenose engleski mediji

Kako se navodi, menadžer Stouka Pol Lambert odlučio je da skloni iz tima nekadašnjeg fudbalera PSV-a i Barselone zbog procene da "kvari" svlačionicu i loše utiče na ostatak ekipe pred odlučujuće utakmice u borbi za opstanak u Premijer ligi.

Afelaj je u Stouk stigao iz Barselone na leto 2015. godine, a poslednju utakmicu za klub, sa kojim ima ugovor do kraja naredne sezone odigrao je još krajem decembra protiv Čelsija.

Najuspešniji deo karijere Afelaj je prveo u matičnom PSV-u sa kojim ima četiri titule prvaka Holandije i Barseloni gde je, između ostalog, 2011. godine osvojio i Ligu šampiona.

Za reprezentaciju Holandije igrao je 53 utakmice i postigao sedam golova, a bio je deo tima koji je 2010. igrao finale Svetskog prvenstva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija