• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.03.2018

22:43

(VIDEO) JUVE GRABI KA TITULI! "Dama" oduvala Milan i osamila se na vrhu

Fudbal

(VIDEO) JUVE GRABI KA TITULI! "Dama" oduvala Milan i osamila se na vrhu

Podeli vest

Titula je na vidiku fudbalera Juventusa! Crno-beli su u velikom derbiju 30. kola Serije A pobedili na svom terenu Milan sa 3:1 i osamili se na vrhu tabele

Juventus je poveo sa 1:0 golom Paula Dibale u 8. minutu, ali je Milan uspeo da izjednači u 28. minutu i to pogotkom Leonarda Bonućija, dugogodišnjeg komandanta odbrane crno-belih, koji se letos preselio među "rosonere".

U drugom delu "Stara dama" je dodala gas, povela sa 2:1 u 79. minutu preko Kvadrada, dok je tačku na meč stavio Kedira pogotkom u 87. minutu, za konačnih 3:1.

Posle ovog trijumfa i kiksa Napolija, Juventus je prvi na tabeli sa 78 bodova, četiri više od drugoplasiranog tima iz Napulja. Milan je na šestoj poziciji sa 50 bodova.

(VIDEO) SERIJA A: Napoli posustaje, Ljajić pogodio za Torino




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija