• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.04.2018

19:47

TADIĆA JE SRAMOTA: Jedan od najtežih trenutaka u karijeri!

Fudbal

TADIĆA JE SRAMOTA: Jedan od najtežih trenutaka u karijeri!

Podeli vest

Srpski reprezentativac i fudbaler Sautemptona Dušan Tadić istakao je da je sve u klubu sramota zbog toga kako "sveci" igraju u poslednje vreme

Sautempton je na dobrom putu da se ispadne iz elite i preseli se u Čempionšip. "Sveci" poslednjih pet kola ne znaju za pobedu, a na tri uzastopne utakmice nisu postigli gol.

- Sve nas je sramota kako igramo, pogotovo onako kako je bilo u porazu od Vest Hema 0:3. Loše se osećamo. Mislim da su ovo jedni od najtežih momenata u mojoj karijeri. Niko nam nije kriv, sami smo doveli klub u tešku situaciju, i zbog toga bi trebalo da se stidimo - poručio je Dušan Tadić.

Do kraja prvenstva, Sautempton će odigrati još sedam utakmica. Raspored nije lak, jer su naredna dva rivala Arsenal u gostima i Čelsi kod kuće, a u poslednjem kolu protivnik je Mančester siti na domaćem terenu.

- Moramo da budemo muškarci, da pokažemo hrabrost, da se borimo. Otkako nam je došao novi trener Mark Hjuz treniramo bolje, ali kada dođe utakmica ne pružimo ono što se od nas očekuje. Potrebno je da svi preuzmemo odgovornost i da probamo da se izvučemo iz problema - istakao je Tadić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Чувај снагу за.... СРБИЈУ....!! Требаће ти...И не секирај се превише...!! За Енглезе се игра за паре.... а СРЦЕМ.... - за Србију...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija