• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.04.2018

14:14

ILIJA STOLICA MRZI SRPSKI FUDBAL! Radnički isprozivao trenera Vojvodine!

Fudbal

ILIJA STOLICA MRZI SRPSKI FUDBAL! Radnički isprozivao trenera Vojvodine!

Podeli vest

Niški Radnički poručio je da je narušio dobre odnose sa Vojvodinom zbog njenog trenera Ilije Stolice, za koga je navedeno da "mrzi srpski fudbal", te da napada klubove koji igraju bolji fudbal od njegovog

Sa "Čaira" smatraju i da Stolica ne može da prihvati poraz od boljih i da ima "poseban vid animoziteta" prema niškom klubu.

Saopštenje Radničkog prenosimo u celini:

- Fudbalski klub Radnički imao je i više nego dobre odnose sa Fudbalskim klubom Vojvodina, koji su sada očigledno narušeni dolaskom trenera Ilije Stolice u novosadski klub. Isto to se već desilo i kada je gospodin Stolica bio šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Voždovac.

Osim Radničkog, gospodin Stolica je do sada više puta u medijima 'targetirao' i optuživao i Crvenu zvezdu, koja je, kao i Radnički, u vrhu tabele Superlige Srbije. Svaki njegov napad na klub, koji je u vrhu tabele, pokazuje da on generalno mrzi srpski fudbal, za koji je rekao da je u blatu, a upravo on konstantnim napadima na one koji igraju bolji i kvalitetniji fudbal od njegovog tima, njih neargumentovano 'valja' po tom blatu. Očigledno je da on ne može da prihvati poraz od boljih, a ima i neki poseban vid ličnog animoziteta prema Radničkom iz Niša.

Jučerašnje saopštenje Fudbalskog kluba Vojvodina, koje je očigledno kreirao gospodin Stolica, u kojem se na najgori način iznosi niz optužbi na naš račun, takvog je nivoa da je Radničkom ispod časti da ga komentariše.

SUDIJE I KLADIONICE KREIRAJU REZULTATE! Voša grmi: Praznik bruke srpskog fudbala!

Želimo da naglasimo da verujemo u sudijsku organizaciju i fudbalske organe Srbije i da će srpski fudbal biti unapređen u svakom mogućem smislu.

U svakom slučaju Radnički želi da na konstruktivan način doprinese razvoju srpskog fudbala, a ne da ga kao neki neargumentovano napadamo, jer nam to tako trenutno "odgovara" - stoji u saopštenju Radničkog iz Niša.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija