• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS.RS

04.04.2018

07:33

FIFA BRANI ZLATANU IBRAHIMOVIĆU DA IGRA NA MUNDIJALU?!  Kakva bi to šteta bila...

Fudbal

FIFA BRANI ZLATANU IBRAHIMOVIĆU DA IGRA NA MUNDIJALU?! Kakva bi to šteta bila...

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović je nekoliko puta u poslednjih šest meseci izjavljivao da bi mogao da nastupi za Švedsku na predstojećem Mundijalu u Rusiji. Ipak, Fifa bi mogla to da mu zabrani, pošto Šveđanin ima ugovor o saradnji sa jednom svetskom kladionicom

Ibrahimović je legenda. Ne samo Švedske, nego i svetskog fudbala. Zlatan je nedavno debitovao za LA Galaksi sa dva pogotka, a nekoliko puta je pominjao svoj eventualni nastup na Mundijalu u Rusiji.

- Ako se budem osećao dobro, ako budem mogao da dam svoj maksimum, vrata će uvek biti otvorena. Ako budem želeo - biću tamo - u svom stilu je rekao Ibrahimović, koji se iz reprezentacije povukao po završetku Evropskog prvenstva 2016. godine.

(VIDEO) ZLATAN "IZ AVIONA" NAPRAVIO RUSVAJ! Ibrahimović već zapalio Ameriku!

Ipak, možda ne bude sve kako Zlatan želi. Prema pisanju pojedinih medija, Fifa bi mogla da zabrani Zlatanu nastup u Rusiji, pošto Šveđanin ima ugovor o saradnji sa jednom svetskom kladionicom.

Prema pravilima Fife, osobama povezanim sa kladioničarskim kompanijama zabranjeno je učešće na svetskim prvenstvima.

Do najveće svetske smotre fudbala ostalo je još dva i po meseca, a uskoro će biti poznato da li će Ibrahimović zaigrati još neki meč u dresu reprezentacije, za koju je upisao 116 nastupa, postigavši 62 pogotka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš

pre 6 godina

Kakav bre Zlatan Ibrahimović ! To je neka sitna kladionica, a i šta ima veze.I svako bi to isto uradio, da može?! Ove svetske klajdže su zakon. I ovaj naš Djoković radi za njih. Jok neko ga pita "oćeš li". Samo kažu "Ti sigurno voliš svoje"..., a posle lova ogromna samo stiže. Te bio prvi ili drugi na svetu, nije bitno, sve je to čudno i na čudan način se dešava. Šta sve i ko sve radi tu, velike i nezamislivo velike pare se vrte tu!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija